Pericolul trotinetelor electrice în trafic. Titi Aur explică

Adisa Codruț |
Data publicării:
Traficul aglomerat crește riscul de cancer pulmonar
Traficul aglomerat crește riscul de cancer pulmonar

Titi Aur, expert în conducere defensivă, a explicat, pentru DC NEWS, de ce trotinetele electrice ar constitui un pericol în trafic şi pe trotuare.

Titi Aur, expert în conducere defensivă, a declarat pentru DC News că ”avem nevoie de mobilitate în oraşe, mobilitate pentru că este oricum foarte aglomerat, iar trotinetele sunt foarte bune, pentru că nici nu poluează şi sunt foarte practice”.

”În acelaşi timp, povestea e foarte scăpată de sub control la siguranţă. Poate merge oricine pe trotinetă. Faptul că tehnologia avansează atât de mult, atât de repede, e iarăşi în dezavantajul nostru pentru că se merge foarte tare cu o trotinetă uşoară şi cu autonomie mare, se ajunge şi la 50 km/h. Odată scăpată de sub control, când dai de pământ sau de altcineva e foarte grav. Atunci vine întrebarea. Ce să facem? Dacă le ţinem, sunt periculoase, dacă nu le ţinem, ne deplasăm mai greu”, afirmă acesta.

Întreaga sa opinie o puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel