Care este diferența dintre laptele degresat și laptele light?
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
Salamul din comerț este plin de conservanți și E-uri. Data viitoare, când ți-e poftă de hrană rece, prepară acest salam de migdale, care este 100% sănătos, recomandat de un...
"Cu ajutorul veganilor am descoperit acest salam de migdale care este 100% #healthy #vegan #babyfriendly #kidsfriendly. Este foarte simplu de preparat în doar 4 pași și este foarte gustos. Am încercat sa folosesc mai mult din ingredientele care îmi sunt mie pe plac.
Ingrediente:
200 g migdale hidratate și decojite
600 ml apă
20 g drojdie inactivă
2 g coriandru
10 g sare
6 g usturoi uscat
30 ml ulei
20 ml suc de sfeclă roșie
10 ml suc de lămâie
4 g condimente cârnați / carne
2 g boia dulce
1/2 ceapă medie
1 praf de oregano
1 praf de cimbru
10 g pudră de agar agar
Mod de preparare:
Extra: Migdalele se lasă la hidratat cu 12 ore înainte, apoi se curăță de coajă. După hidratare, ele cresc în greutate, așa că, dacă le-ai cântărit înainte să le hidratezi, mai cântărește-le o dată după ce le-ai decojit astfel încât să ai 200 g.
Extra 2: înainte de pasul 1, se pregătește un recipient circular și se unge cu ulei pe interior. Eu am folosit paharul de la smoothie maker.
1. Blenduim toate ingredientele (fără agar agar) cu 300 ml de apă (jumătate din cantitatea de apă)
2. Încălzim cealaltă jumătate din cantitatea de apă 300 ml, cu 10 g pudră de agar agar. O aducem până la punctul de fierbere în câteva secunde. Se amestecă pe foc în permanență cu telul. Este gata când face bule și se îngroașă.
3. Se toarnă compoziția peste cea din blender și se mai mixează 1 minut până se încorporează.
4. Se toarnă compoziția în recipient și se lasă la frigider minim 3 ore. Salvează rețeta pentru când dorești să o prepari. Promit că te va surprinde.", a scris nutriționistul Camelia Radu pe rețelele de socializare.
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
Conform unui nou studiu surprinzător, consumul de fructe uscate este legat de reducerea riscului de diabet de tip 2.
De ce această băutură japoneză a cucerit generația tânără. Iată cum o poți prepara corect și ce beneficii are pentru sănătate.
Pune o lămâie tăiată în dormitor înainte de culcare și vezi ce se întâmplă peste noapte. Rezultatul de va uimi!
Ți-au ieșit iar cartofii moi, lipicioși sau făcuți doar pe margini? Ține-i 10 minute în apă cu gheață și vezi diferența!
Acesta este secretul japonezilor pentru longevitate. Alimentul care îți prelungește viața.
Sfaturi utile pentru consumul de fructe uscate. Care sunt cele mai sănătoase fructe uscate și de ce.
Ce se întâmplă dacă mânânci ardeii cu tot cu semințe? Detaliul pe care sigur nu l-ai știut despre semințele ardeilor.
Cum faci să dispară mirosul de ceapă de pe mâini. Iată câteva trucuri și sfaturi practice.
Acest aliment sănătos reduce riscul apariției demenței. De altfel, previne și alte boli asociate cu îmbătrânirea.
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă: un truc simplu pentru sănătatea gâtului.
Cu ce să mănânci carnea de miel ca să nu îți crească colesterolul.
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".