Trucuri de îngrijire pentru piele în sezonul rece

Unde să nu stai ca să eviți mușcăturile de insecte
Unde să nu stai ca să eviți mușcăturile de insecte

Ceea ce alegem să consumăm are un impact foarte mare asupra sanătății noastre. Avem grijă să consumăm alimente cât mai sănătoase, să avem un aport de vitamine complet și așa mai departe. Însă, de câte ori ne gândim ce produse aplicăm pe corp? Lăsând la o parte cremele hidratante care au în compoziția lor ingrediente mai puțin nocive, mai există pe piață uleiuri naturale pe care le putem aplica pe corp și să ne bucurăm de o piele mult mai luminoasă, mai plină de vitalitate și ferită de factorii externi într-un mod cât mai natural.

Efectele uleiurilor naturale pe termen lung

Aplicarea uleiurilor naturale pe corp este rapidă, simplă și eficientă. Sunt foarte hidratante, protectoare și în anumite cazuri antibacteriene. Uleiurile naturale, pe termen lung, îți vor face pielea să fie în mod vizibil mai sănătoasă și mai frumoasă. Fiecare tip de ulei natural pentru corp are o serie de proprietăți benefice care nu sunt deloc de neglijat și îți vor oferi o viață mult mai sănătoasă. Te vei simți foarte bine, iar pielea ta îți va fi recunoscătoare pentru faptul că ai început să folosești produse naturale. O pauză de la produsele obișnuite pe care le folosești va fi una binemeritată.

Aportul important pe care îl aduc uleiurile naturale pentru piele

În cosmetică, aceste uleiuri naturale au devenit deosebit de populare, nici nu este de mirare acest lucru. Oferă numeroase avantaje astfel încât să puteți beneficia de o îngrijire adecvată ori de câte ori folosiți uleiurile naturale.

Uleiul de migdale, uleiul de cocos, uleiul de argan sau uleiul de avocado reprezintă cele mai indicate produse pentru corp. Obținute prin presare la rece, își păstrează proprietățile intacte și ajută pielea să se simtă cât mai bine. Hidratează, sunt aliați împotriva îmbătrânirii, nu îngrașă tenul gras, sunt practic ca o masă bogată pentru piele. Utilizarea lor pe termen lung nu poate să aducă decât beneficii pentru piele și vei constata că te simți mult mai protejată, iar pielea nu se simte încărcată de tot felul de substanțe nocive. În plus, protejează foarte bine pielea împotriva factorilor externi, ceea ce este un lucru foarte bun pentru toată lumea.

Începe chiar de astăzi să folosești uleiuri esențiale sau naturale pentru piele și vei vedea cât de mult contează să utilizezi un produs 100% natural, în detrimentul celor obișnuite care se găsesc prin magazine. Este mult mai sănătos să le folosești, iar rezultatele, chiar dacă nu se văd chiar de la prima aplicare, în timp, vei avea foarte multe motive să fii mulțumită pentru alegerea făcută la momentul potrivit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel