Vali Rupiță, de nerecunoscut. Cum a slăbit 25 de kilograme în 6 luni, DIETA COMPLETĂ: Aveam 153 de kilograme

Vali Rupiță Foto: Youtube
Vali Rupiță Foto: Youtube
Vali Rupiță Foto: Youtube
Vali Rupiță Foto: Youtube
  • Vali Rupiță Foto: Youtube
  • Vali Rupiță Foto: Youtube

Vali Rupiță a vorbit despre dieta pe care a urmat-o pentru a slăbi spectaculos.

Vali Rupiță, actorul care a căpătat faimă alături de Florin Călinescu, în emisiunea ”Chestiunea zilei”, și-a transformat complet silueta.

În urmă cu 25 de ani, actorul ajunsese să cântărească 153 de kilograme. A ținut un regim strict, presat de medicii care îi avertizau că va avea nevoie de o operație la coloană. A reușit să scape de 38 de kilograme, dar și de operația la coloană. 

”În 96, când eu am intrat în Pro TV, am avut faimoasa greutate de 153 de kilograme” a declarat Valentin Rupiță în emisiunea ”La Măruță”, de la PRO TV.

Acum, actorul a reușit performanța de a mai scăpa de 25 de kilograme. În vârstă de 53 de ani, Valentin Rupiță a ajuns în punctul de a fi nevoit să facă schimbări radicale în viața sa. Acesta a mers la nutriționist, „de frică”, spune el, pentru că își dorea să rămână sănătos pentru nepoțica sa, în vârstă de 5 ani. 

”Frica este primul lucru care s-a instalat. Dacă stai bine să te gândeşti, îţi dai seama că trebuie să faci ceva pentru sănătatea ta. Unul dintre motivele principale este nepoţica mea, care, pe 5 aprilie împlineşte cinci ani şi trebuie să mă ţin în continuare de educaţia ei”, a mai spus Valentin Rupiță în emisiunea lui Măruță. 

Dieta l-a scăpat și de montarea unui nou stent

 

Actorul spune că face eforturi mari pentru a se menține sănătos. Mai mult, s-a apucat serios și de mișcare, a renunțat să folosească liftul și s-a lăsat și de fuma. De asemenea, noua siluetă l-a ajutat să scape de montarea unui nou stent. Acesta are deja montate patru stenturi la inimă. 

”Eu stau la etajul 4 şi urc fără lift. Trebuie să ajung la doctor la sfârşitul lui aprilie şi mi-a spus că nu îmi mai pune stent. Am deja patru şi trebuia să mi-l pună pe al cincilea”, a mai spus actorul pentru sursa citată. 

Dieta prin care a slăbit 25 de kilograme

Actorul a dezvăluit ce a mâncat în cele șase lui de dietă. Acesta este diabetic, astfel că a fost nevoit să găsească o variantă sănătoasă pentru nevoia de dulce. A exclus pâinea aproape complet și a ales pentru fiecare masă un preparat din lista pe care i-a dat-o medicul:

Vezi meniul pentru Mic dejun, Prânz, Cină și gustări pe DC NEWS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel