Zerul, elixirul longevității și frumuseții. Cum îl poți folosi

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Zerul, elixirul longevității și frumuseții. Cum îl poți folosi. Foto: Freepick@freepik
Zerul, elixirul longevității și frumuseții. Cum îl poți folosi. Foto: Freepick@freepik

Zerul este un produs util se obține în fabricarea brânzei de vaci. Acest lichid are o culoare verzuie cu un miros de lapte.

 

În magazinele alimentare, zerul se vinde în departamentul de lactate și este ieftin. Dar persoanele tinere acordă rar atenție unui produs util. Multe persoane nu consumă zer și chiar îl consideră un deșeu. Între timp, beneficiile zerului sunt uriașe și nu mai puțin semnificative decât beneficiile altor produse lactate: lapte, brânză de vaci, brânză de oaie sau de capră, chefir și iaurt.

De ce trebuie să mâncăm pește măcar de 2-3 ori pe săptămână. Bilic: Cu cât mai mic, cu atât este mai concentrat în EPA și DHA

Zerul a fost folosit pentru a trata diverse boli din cele mai vechi timpuri. În zilele noastre, utilitatea zerului pentru organismul uman a fost dovedită științific. Zerul conține vitaminele B, A, E, C, multe proteine ​​ușor digerabile și aproape deloc grăsimi. Produsul conține, de asemenea, aminoacizi, bacterii probiotice, lactoză, magneziu, potasiu, calciu și fosfor.

Zerul natural poate fi consumat în cantități nelimitate, dar este suficient să bei un pahar de băutură zilnic pentru a-ți întări imunitatea. 

Zerul ajută la scăderea multor afecțiuni. Dacă suferi de constipație, ai glicemie crescută, colesterolul, nu neglija zerul. Acest produs îndepărtează excesul de lichid și toxinele din organism, îmbunătățește funcția rinichilor și a ficatului. Zerul este un excelent profilactic împotriva aterosclerozei, a bolilor sistemului genito-urinar și a bolilor de piele.

9 beneficii ale merelor. Reducerea tensiunii și a riscului de diabet, printre proprietățile lor

Iubitorii de zer au rareori probleme cu hipertensiunea arterială. Tensiunea arterială  este de obicei normală, iar inima nu provoacă probleme.

Beneficiile zerului pentru sistemul circulator sunt mari. Produsul contribuie la prevenirea aterosclerozei, este indicat pentru hipertensiunea arterială, bolile coronariene, tulburările circulatorii la nivelul creierului.

Acestea nu sunt toate proprietățile utile ale produsului. Zerul este un antidepresiv natural, de aceea îl poți bea dacă vrei să scapi de stres.

Zerul ajută la pierderea kilogramelor în plus

Vești bune pentru cei care vor să slăbească. Zerul te ajută să slăbești, chiar dacă nu faci sport.  Zerul reduce apetitul. Multe diete sunt pe bază de zer. Lactoza, care face parte din zer, este ușor de digerat și nu provoacă formarea stratului de grăsime.

Miracolul laptelui îmbunătățește circulația sângelui, întărește unghiile, dinții, dă splendoare părului, elimină celulita.

Alimentele care îmbunătățesc fertilitatea. Dieta se ține pentru 3 luni. Pleșea: Elixir. A fost corelat cu o rată mai bună de fertilitate

Zerul ajută tinerii să-și păstreze tinerețea și frumusețea, iar pe adulți și persoanele în vârstă - să rămână sănătoși  mai mult timp.

Zerul poate fi utilizat și în cosmetologie

Industria alimentară produce zer alimentar și cosmetic. Dar zerul poate fi ușor de obținut și acasă. Multe gospodine fac singure brânză de vaci pentru copiii lor, iar zerul rămas poate fi băut sau folosit pentru a face clătite sau ca un produs cosmetic.

Cum se obține zerul?

Toarnă 1 litru de chefir într-un recipient, care se pune într-o baie de apă. După câteva minute, chefirul se va coagula și vei obține brânză de vaci, iar zerul va ieși în evidență. Pune brânza de vaci pe o sită și scurge zerul într-un castron separat. Păstrează zerul în frigider. 
După cum vezi nimic nu este dificil, dar beneficiile zerului sunt nenumărate!

Cel mai simplu ser, obținut prin prepararea brânzei de vaci de casă sau cumpărat dintr-un magazin, are un efect hrănitor, hidratant, antiinflamator și hidratant asupra pielii. Cu utilizarea regulată a zerului, pielea devine elastică. Ai senzația de parcă pielea strălucește din interior, iar ridurile mici au fost netezite.

Acidul hialuronic, beneficii pentru sănătate. 7 alimente în care se găsește


Mască cu zer pentru păr. Adaugă  o linguriță de miere într-un pahar de zer și amestecă. Aplică masca cu toată lungimea părului. Acoperă părul cu o cască de duș. După patruzeci de minute, spală părul cu șampon și clătește-l bine. Masca se poate face o dată sau de două ori pe săptămână. Părul devine mai puternic, capătă strălucire și splendoare.

Mască cu zer pentru piele uscată. Se înmoaie un șervețel de pânză în zer și se aplică pe față și pe gât. După 20 de minute, spală-te pe față. Această procedură hidratează perfect pielea feței și a gâtului și netezește ridurile fine.  

Mască cu zer  pentru unghii. Zerul se încălzește ușor și se pune într-un recipient. Scufundă degetele în zer și ține-le 15 minute. După procedură, spală-te pe mâini și aplică o cremă hrănitoare. Procedura poate fi efectuată de mai multe ori pe săptămână. Rezultatul va fi vizibil după trei ședințe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel