Băutura care topește grăsimea, peste noapte. Ai nevoie de 3 ingrediente simple. Se bea seara, înainte de somn

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Bautura care topeste grasimea peste noapte - Foto: Freepick
Bautura care topeste grasimea peste noapte - Foto: Freepick

Cum să scapi ușor de kilogramele în plus, peste noapte.

Ne umplem adesea corpul cu mâncare grasă, dulciuri, sucuri și este esențial să ne detoxifiem organismul și să trecem din nou la un regim de viață normal și chiar să slăbim după kilogramele acumulate.

Există o mulțime de băuturi care ne pot ajuta să topim kilogramele în plus. Fie că sunt băute dimineața, fie seara, acestea vin la pachet și cu o ambiție de fier pe care trebuie să o ai dacă vrei să ai rezultate spectaculoase.

Așadar, cu această băutură poți scăpa ușor de kilogramele în plus, peste noapte și este ușor de preparat.

Este vorba despre un suc care-ți accelerează metabolismul, așa că trebuie consumată înainte de somn. 

Este recomandat să o vei în loc de masa de seară, timp de câteva săptămâni. 

Adevărul despre morții de COVID. Constantinoiu: Trebuie să fim pregătiți pentru ce va veni

Băutura de slăbit - ingrediente

Ai nevoie de:

- 2 grapefruit

- 1 lingură de ghimbir ras

- 1 lingură de oțet de mere

Băutura de slăbit - mod de preparare

- Curăță grapefruitul de coajă și amestecă în storcător cu celelalte ingrediente, ca un smoothie. 

Repetă procedura timp de 7 zile, apoi fa o pauza de încă 7 zile, apoi bea iar 7 zile și apoi pauză, potrivit girly.ro

Ce se întâmplă dacă bei suc de GRAPEFRUIT când iei medicamente. Bilic, avertisment: De știut!

Coji de ceapă, 7 remedii uimitoare pentru sănătate. Bolile pe care le tratează CEAIUL din coji de ceapă

"Nu luați medicamente cu suc de grapefruit.

Cu gust acru-amărui și culoare galbenă sau roz, graf-ul este fructul vedetă când vine vorba de slăbit. Nu există dovezi că sucul de graf ar topi grăsimea, însă ce știm sigur e că nu face casă bună cu medicamentele.

Pe lângă vitamine, antioxidanți, fibre și multă apă, el conține o substanță care blochează enzimele hepatice. În aceste condiții anumite medicamente nu mai sunt metabolizate optim și ajung în sânge într-o cantitate mare (efect de supradoză).

Tot sucul de graf poate bloca transportul unor substanțe active din medicamente și să reducă în consecință eficacitatea acestora.

Interacțiunea variază de la o persoană la alta, poate apărea la consumul unui singur pahar de suc și poate persista timp de 2-3 zile. Este bine să evitați asocierea sucului de graf cu tratamentul antihipertensiv, antihistaminic, antisecretor, anxiolitic, antidepresiv, antiaritmic, hipolipemiant. De știut că restul de citrice (portocală, mandarină) nu au impact asupra eficacității medicamentelor", a scris Mihaela Bilic pe pagina de Instagram.

Mihaela Bilic a demontat miturile alimentare. ”Se slăbește cu foame, nu cu nutriționist”

 

”ADEVĂRAT sau FALS/mituri alimentare:

Nu există superalimente, este doar o strategie de marketing ca să ne facă să le preferăm pe unele în detrimentul altora; sănătatea vine din diversitate.

Caloriile negative nu sunt o legendă, toate produsele proteice sunt greu de metabolizat și 30% din conținutul caloric e cheltuit doar pentru desfacerea lanțurilor de aminoacizi; e greu să ne îngrășăm din carne/pește.

Detox face ficatul nostru în fiecare zi, cu condiția să-i dăm o pauză de la mâncare; și culmea, sucurile de fructe sunt cea mai proastă alegere într-un Detox.

Fumatul ajută la slăbit, 10 țigări consumă aproximativ 300 calorii; iar nicotina are ca efect creșterea glicemiei în sânge, deci fumatul ține de foame și accelerează metabolismul.

Nu contează dacă mâncăm seara sau dimineața, important este aportul caloric total dintr-o zi; ba mai mult, slăbitul apare după epuizarea rezervelor de glucoză din ficat, deci abia în a 3-a zi de cură de slăbire…

Nu slăbitul este greu, ci menținerea lui; degeaba ne înfometăm o săptămână și apoi ne întoarcem la alimentația obișnuită, reîngrășarea va fi rapidă și cu mai multe kilograme decât am pierdut. Concluzie: ce/cât mănânci în cura de slăbire trebuie menținut pe viață, nu mai există cale de întors!

Sucurile zero sau light sunt cea mai sigură metodă de a-ți satisface pofta de dulce fără calorii și fără risc pentru siluetă; avantajul lor este că reduc apetitul global și nevoia de zahăr, deci sunt aliatul ideal într-o cură de slăbire.

Produsele degresate sunt departe de a fi fără calorii, ele au mai puțină grăsime însă de multe ori în rețetă se pune mai mult zahăr; citiți cu atenție eticheta și consumați cu moderație.

Citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel