Ceaiul care poate ține cancerul la distanță. Cum să îl consumi
Antioxidantii pot reduce riscul aparitiei unor tipuri de cancer. Un anumit ceai este o sursă excelentă de antioxidanți.
Cancerul este cauzat de creșterea necontrolată a celulelor și este una dintre principalele cauze de deces din lume.
Cercetările au arătat că deteriorarea oxidativă poate duce la inflamații cronice, ceea ce poate duce la boli cronice, inclusiv cancere. Antioxidantii pot ajuta la protejarea impotriva daunelor oxidative, potrivit studiilor
Ceaiul verde este o sursă excelentă de antioxidanți puternici.
Cercetările au legat compușii din ceaiul verde de un risc redus de cancer, incluzând următoarele studii:
Cancer mamar. O revizuire a studiilor observaționale a constatat că femeile care beau cel mai mult ceai verde aveau un risc cu aproximativ 20-30% mai mic de a dezvolta cancer de sân, unul dintre cele mai frecvente cancere la femei.
Cancer de prostată. Un studiu a observat că bărbații care beau ceai verde aveau un risc mai mic de cancer de prostată.
Cancer colorectal. O analiză a 29 de studii a arătat că cei care beau ceai verde aveau șanse de 42% mai mici de a dezvolta cancer colorectal.
Multe studii observaționale indică faptul că cei care beau ceai verde sunt mai puțin susceptibili să dezvolte mai multe tipuri de cancer.
Pentru a obține cele mai multe beneficii pentru sănătate, evitați să adăugați lapte în ceai. Unele studii sugerează că acesta poate reduce valoarea antioxidantă a ceaiului.
Omega-3, nutrientul minune pentru sănătate. E forță pentru creier și inimă
Sucurile verzi: detox real sau doar marketing?
Cum se bea ceaiul corect. Reguli de aur pentru o ceașcă perfectă de fiecare dată
Adevărul despre micul dejun. Mitul care a rezistat zeci de ani, spulberat de știință
Studiu: sucurile dietetice pot afecta sănătatea creierului
Ce să nu adaugi niciodată în salate. Transformi o masă sănătoasă în bombă calorică
7 alimente care reduc stresul și anxietatea
Dieta Paleo topește zeci de kilograme, reduce inflamația din corp, reglează hormonii. De ce o adoră multe femei
Cum să închei corect un post. Alimentele ideale pentru digestie după post
Ce să mănânci pentru a-ți îmbunătăți sănătatea digestivă după 50 de ani. Alimentele care îți protejează stomacul și flora intestinală
Cel mai subestimat aliment pentru siluetă. Îl ai deja în bucătărie!
Ai încercat totul ca să slăbești și tot nu funcționează? Nutriționiștii spun că acest aliment banal din bucătărie e cheia!
Ce se întâmplă dacă mănânci puiul cu tot cu piele? Adevărul te va surprinde
Băutura care îți oferă mai multă energie decât un energizant: 4 beneficii uriașe
Autofagia: curățenia generală a corpului. Distruge celulele canceroase și întărește sistemul imunitar. Cât timp durează
EXCLUSIV Postul Crăciunului: Cum să-l ții corect, cine trebuie să evite și cum te ajută să slăbești
Gătești cu acest ulei? Hrănește una dintre ele mai agresive forme de cancer
Ce să mănânci când ai gastrită? 7 alimente care îți salvează stomacul
Ai dureri de stomac și senzație de arsură? Nu mai ignora semnalele. Ce alimente îți pot salva stomacul și pe care trebuie să le eviți.
EXCLUSIV 6 greșeli frecvente din Postul Crăciunului. Dr. Lygia Alexandrescu vine cu sfaturi
Antioxidanții explicați în termeni simpli. De ce sunt esențiali în lupta împotriva radicalilor liberi
Pierderea în greutate nu este întotdeauna sănătoasă. Studiul care arată riscurile pentru unii pacienți
Cine nu ar trebui să slăbească. Riscurile sunt uriașe. Se poate ajunge chiar la deces.
