Ceaiul care tratează balonarea. Are și efect detoxifiant. Ai nevoie doar de un ingredient

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
ceaiul care trateaza balonarea - FOTO: Freepik@chaded
ceaiul care trateaza balonarea - FOTO: Freepik@chaded

Ceaiul care tratează balonarea se prepară cu un singur ingredient. Are efecte imediate.

Ceaiul care tratează balonarea poate fi folosit de oricine. În plus, poate ameliora și durerile de stomac. Este vorba despre ceaiul de lavandă care are o mulțime de beneficii asupra întregului organism.

Ceaiul de lavandă, efect detoxifiant

În această lume urbană, nu vă puteți ascunde de faptul că în fiecare zi toată lumea dintre voi va suferi de expunerea poluanților și a oricăror alți compuși chimici.

Ceaiul de lavandă vă va aduce un antioxidant puternic pentru corpul dvs. De fapt, pe baza studiului realizat de Colegiul de Medicină al Universității Howard a constatat că uleiul esențial care conținea atunci când beți ceaiul de lavandă poate inhiba creșterea bacteriilor pielii, potrivit Dr. Health Benefits.

Ceaiul de lavandă menține sistemul digestiv mai sănătos

Când consumi ceai de lavandă, vei consuma și uleiul esențial care iese din floarea să. Uleiul esențial care iese din ceaiul de lavandă ar fi foarte benefic pentru tratarea iritației stomacului.

Acest beneficiu este în principal datorită proprietăților antispastice din uleiul esențial, care va opri orice disconfort legate de sistemul digestiv.

De asemenea, efectul antispastic va permite uleiului esențial să ușureze greața sau crampele intestinale. În plus, ceaiul de lavandă va elibera, de asemenea, bila digestivă, care este esențială pentru a vă ajuta corpul să descompună substanțele nutritive.

Vezi și: Alimentele care cresc riscul de cancer. Avertisment: Te omoară încet

Ceaiul de lavandă ameliorează durerile de stomac

Ceaiul de lavandă poate ameliora durerile de stomac. Ei bine, ceaiul de lavandă va fi, de asemenea, foarte benefic pentru a menține sănătatea stomacului și pentru a ameliora unele simptome ale disconfortului care ar putea apărea la stomac. Deci, unele disconforturi care s-ar putea întâmpla la stomac, inclusiv greață, vărsături, și o senzație de arsură.

În acest caz, consumul de ceai de lavandă va fi foarte benefic pentru a ușura aceste disconforturi, deoarece uleiul esențial conținut în ceaiul de lavandă are un efect calmant asupra stomacului și, astfel, stomacul va fi mai confortabil decât înainte.

Acest beneficiu al ceaiului de lavandă s-a dovedit deja. Potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Parma, uleiul esențial conținut în lavandă are un mare efect de vindecare a bolilor de stomac, cum ar fi ulcerele gastrice, de exemplu.

Vezi și: Alergia bizară pe care o poți face în propria casă. Care este lucrul care o declanșează

Ceaiul de lavandă reduce balonarea

Un alt beneficiu pe care l-ai putea obține de la ceaiul de lavandă este că poate educa balonarea. Aşadar, balonarea apare de obicei din cauza creşterii excesive a bacteriilor, din corpul tău. Ca orice alt tip de ceai, ceaiul de lavandă conține, de asemenea, un antioxidant puternic, cum ar fi polifenolii, care vor lupta împotriva acestor bacterii rele din sânge, ceea ce înseamnă într-adevăr că ceaiul de lavandă ar putea proteja corpul de balonare.

Cum se prepară ceaiul de lavandă

După ce știi deja tot ce trebuie să știi despre beneficiile ceaiului de lavandă, acum este timpul să înveți cum să faci ceaiul bun de lavandă, astfel încât să obții întregul avantaj al ceaiului de lavandă atunci când îl consumi. Acesta este pașii pentru a face ceaiul de lavandă.

În primul rând, trebuie să cumpărați flori de lavandă care sunt disponibile pe scară largă în multe magazine alimentare.

Odată ce ați cumpărat florile de lavandă, trebuie să le uscați într-o cameră curată.

Vezi și: Beriberi, boala care poate duce la paralizie. Care sunt simptomele și cum se poate trata

După ce le-ai uscat, acum este timpul să faci ceaiul de lavandă. Deci, rețeta standard pentru a face ceaiul de lavandă este de 1,5 linguri de flori uscate de lavandă pentru 2 cești de apă clocotită.

Apoi, după ce amestecați florile și apa pe baza acelei rețete, lăsați-o timp de aproximativ 5 minute aproximativ.

După aceea, puteți consuma direct ceaiul proaspăt de lavandă. Dar dacă doriți să adăugați un gust, puteți adăuga puțin zahăr și miere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel