Cori Grămescu, AVERTISMENT: „evitați să țineți cure drastice de slăbire!” Pericolul e uriaș

Dana Lascu |
Data publicării:
Femeie slabă
Femeie slabă

Nutriționista Cori Grămescu avertizează tot ce înseamnă cure drastice de slăbire ascund un periol uriaș! Iată cum se slăbește corect:

„Un stil de viață sănătos înseamnă constanță în timp, armonie, mișcare, mâncare în general sănătoasă cu mici „tratații” sau pofte mai puțin sănătoase - o înghețată, o pizza. Toate acestea, per total, dacă stăm să ne gândim în ansamblu la mesele noastre, mâncarea noastră este deopotrivă sănătoasă și satisfăcătoare. Dacă o sa vă restricționați masiv, nu o să ajungeți nicăieri. O să ajungeți să vă frustrați și să renunțați rapid.

Un indicator foarte prețios al unui stil de viață sănătos este menținerea în timp a greutății. Dacă voi fluctuați de fiecare dată: +5kg, -5kg, +7kg, -7kg și așa mai departe, trebuie să înțelegeți că, din păcate, nu sunteți sănătoși și nu vă face bine. Cu cât ne menținem mai constantă greutatea în timp, cu atât parametrii noștri hormonali și parametrii de lifestyle sunt mai constanți. Așadar, evitați să țineți cure drastice de slăbire!

Dacă vă înfometați, ceea ce pierdeți este în mod special apă,conținut intestinal, glicogen și cantitatea de grăsime pe care o pierdeți nu variază foarte mult pentru că există totuși o limită a modului în care corpul nostru poate să slăbească. Atunci când avem o alimentație echilibrată și facem sport cel puțin de 3 ori pe săptămână este imposibil să nu ne atingem obiectivele, însă focusul ar trebui să fie pe proces în sine, nu pe numărul de kilograme de la final”, a scris Cori Grămescu, pe pagina sa de Facebook. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel