Dr Vasi Rădulescu: ai vreo două lucruri mari și late de făcut în viața asta

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bucurie
Bucurie

O dietă echilibrată și un somn odihnitor sunt mereu recomandate de medici alături de mișcare pentru a avea un stil de viață sănătos.

Medicul cardiolog Vasi Răsulescu recomandă să avem grijă de noi și de ceilalți. La primul sfat se referă să avem grijă de propriul echilibru, adică să avem grijă ce mâncăm și cât, să ne odihnim corespunzător, să citim și prin câteva activități să nu ne neglijăm sănătatea mentală. La al doilea recomandă să acționăm cu mai puțin egoism.

”Ai vreo două lucruri mari și late de făcut în viața asta:

1. Să ai grijă de tine. Să ai grijă de tine în fiecare clipă. Să încerci să stai în echilibru, să mănânci bine, să dormi bine, să-ți verifici corpul, să faci sport, să stai în lumină, să citești mult, să călătorești, să ai aproape oameni buni, să culegi povești frumoase, să faci lucruri în fiecare zi, să visezi, să te joci.

2. Să faci bine celorlalți. Cumva trebuie să te îngrijești de primul punct ca să-l faci și pe al doilea. Să faci bine pentru că suntem mai legați între noi decât credem. În lumea asta plină de uimire și iubire, eu sunt tu și tu ești eu.

Restul lucrurilor sunt cumva ca niște sateliți. Pornind de la cele două puncte îți poți găsi sensul, fericirea, armonia. Sunt fundamentale. Ai grijă de tine și de ceilalți de lângă tine”, notează medicul cardiolog Vasi Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel