Grătarul perfect pentru siluetă: ce alimente pune la copt Dr Mihaela Bilic

Dana Lascu |
Data publicării:
Ce pune pe grătar o nutriționistă. Foto: Instagram/ Mihaela Bilic
Ce pune pe grătar o nutriționistă. Foto: Instagram/ Mihaela Bilic

Grătarul perfect pentru siluetă nu e compus exclusiv din carne, atrage atenția cunoscutul medic nutriționist Mihaela Bilic. Iată cu ce face ea grătar: 

„Ceea ce unește toți românii când vine vorba de mâncare este reacția pe care o avem la pronunțarea cuvintelor „grătar” și „salată de vinete”. Iar când salata de vinete este făcută din vinete coapte la grătar, lucrurile devin și mai irezistibile!”, notează, pe contul ei de Instagram, cunoscutul medic nutriționist Mihaela Bilic. 

Iată ce pune ea personal pe grătar: 

„Grătarul asortat din imagini este doar o etapă din șirul lung de preparate cu care m-am delectat în aceste zile. După vinete, ardei capia, porumb și pește, au urmat micii și friptura! Singurul meu regret e că nu pot să vă împărtășesc gustul și mirosul... Dar cine simte românește, nu are nevoie de alte dovezi! P. S. La masă am fost mai mulți de 10 și asta a fost mâncarea pentru o zi întreagă, ca să nu mai certați că am făcut-o lată!”, a scris, glumeață, nutriționista. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grătar cu gust de vară???? Ceea ce unește toți românii când vine vorba de mâncare este reacția pe care o avem la pronunțarea cuvintelor “grătar” și “salată de vinete”???????? Iar când salata de vinete este făcută din vinete coapte la grătar, lucrurile devin și mai irezistibile???? Grătarul asortat din imagini este doar o etapă din șirul lung de preparate cu care m-am delectat în aceste zile. După vinete, ardei capia, porumb și pește, au urmat micii și friptura???? Singurul meu regret e că nu pot să vă împărtășesc gustul și mirosul... Dar cine simte românește, nu are nevoie de alte dovezi☺️???? P. S. La masă am fost mai mulți de 10 și asta a fost mâncarea pentru o zi întreaga, ca să nu mai certați că am făcut-o lată????????

O postare distribuită de Mihaela Bilic (@doctorbilic) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel