Grătarul perfect pentru siluetă: ce alimente pune la copt Dr Mihaela Bilic

Dana Lascu / 30 iul 2020 / 20:09
Ce pune pe grătar o nutriționistă. Foto: Instagram/ Mihaela Bilic
Ce pune pe grătar o nutriționistă. Foto: Instagram/ Mihaela Bilic

Grătarul perfect pentru siluetă nu e compus exclusiv din carne, atrage atenția cunoscutul medic nutriționist Mihaela Bilic. Iată cu ce face ea grătar: 

„Ceea ce unește toți românii când vine vorba de mâncare este reacția pe care o avem la pronunțarea cuvintelor „grătar” și „salată de vinete”. Iar când salata de vinete este făcută din vinete coapte la grătar, lucrurile devin și mai irezistibile!”, notează, pe contul ei de Instagram, cunoscutul medic nutriționist Mihaela Bilic. 

Iată ce pune ea personal pe grătar: 

„Grătarul asortat din imagini este doar o etapă din șirul lung de preparate cu care m-am delectat în aceste zile. După vinete, ardei capia, porumb și pește, au urmat micii și friptura! Singurul meu regret e că nu pot să vă împărtășesc gustul și mirosul... Dar cine simte românește, nu are nevoie de alte dovezi! P. S. La masă am fost mai mulți de 10 și asta a fost mâncarea pentru o zi întreagă, ca să nu mai certați că am făcut-o lată!”, a scris, glumeață, nutriționista. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grătar cu gust de vară???? Ceea ce unește toți românii când vine vorba de mâncare este reacția pe care o avem la pronunțarea cuvintelor “grătar” și “salată de vinete”???????? Iar când salata de vinete este făcută din vinete coapte la grătar, lucrurile devin și mai irezistibile???? Grătarul asortat din imagini este doar o etapă din șirul lung de preparate cu care m-am delectat în aceste zile. După vinete, ardei capia, porumb și pește, au urmat micii și friptura???? Singurul meu regret e că nu pot să vă împărtășesc gustul și mirosul... Dar cine simte românește, nu are nevoie de alte dovezi☺️???? P. S. La masă am fost mai mulți de 10 și asta a fost mâncarea pentru o zi întreaga, ca să nu mai certați că am făcut-o lată????????

O postare distribuită de Mihaela Bilic (@doctorbilic) pe

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy