Ioana Ginghină, despre silueta de invidiat: Tata mă aștepta cu cântarul acasă. Am crescut în casă cu DIETĂ

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Ioana Ginghina. FOTO Instagram @ Ioana Ginghina
Ioana Ginghina. FOTO Instagram @ Ioana Ginghina

Ioana Ginghină a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum reușește să se mențină în formă la 44 de ani și ce a însemnat pentru ea experiența de model.

Ioana Ginghină este una dintre persoanele publice care este foarte atentă la ce mănâncă și nu uită niciodată să facă sport, fapt ce se vede în silueta ei. Vedeta a dezvăluit, pentru Spectacola, ce dietă urmează și de la cine a moștenit aceste obiceiuri sănătoase.

”Dintotdeauna am avut grijă de ce mănânc, pentru că tatăl meu este fost profesor de educație fizică și face și acum sport, la 79 de ani. Drept urmare, eu și sora mea am crescut în casă cu dietă, nu cură de slăbire, dietă toată viața. Eu de mică, seara nu mâncam decât un iaurt sau un fruct. Eu când veneam din tabere, mă aștepta tata cu cântarul acasă. Deci obsesia mea nu e așa, că mi-am creat-o. Eu așa am fost crescută.

Tata făcând box, tot timpul a trebuit să se mențină la un 75 de kilograme și el și acum arată la corp ca un tânăr de 35 de ani. Am învățat că sportul constant, nu extrem de mult, acolo 45 de minute, o oră, te face să ai un corp armonios toată viața. Sportul trebuie să se facă în funcție de vârstă. Tata făcea box și tenis de câmp și acum face înot și bicicletă. Și noi femeile trebuie să schimbăm. Mai trecem la yoga, pilates”, a dezvăluit Ioana Ginghină, pentru Spectacola.

La ce alimente a renunțat Ioana Ginghină

"Evit zahărul, dar dulciuri mănânc zilnic, mănânc dulciuri raw vegane, îmi plac dulciurile foarte mult și mi-e greu să renunț. Contează și cantitatea să nu fie mare. Zahăr mănânc foarte rar, dacă merg la o zi de naștere. Nu vreau să mă transform într-o povară pentru cei din jur. Eu țin acum post, dar dacă mâine mă invită cineva la masă, n-o să refuz. O să mănânc puțin din fiecare.",a  continuat aceasta.

Ce spune actrița despre rolul de model

Chiar cu ceva timp în urmă, Ioana Ginghină a strălucit la prezentarea de modă Soirées de la Mode, unde a purtat o ținută inedită. Actrița ne-a dezvăluit faptul că nu știa ce rochia va îmbrăca, a aflat lucrul acesta cu câteva ore înainte să înceapă spectacolul. 

Citește mai departe pe Spectacola.ro.

Monica Anghel, DIETĂ. Cum a slăbit 30 de kilograme în 15 luni

Monica Anghel poate fi numită, fără dar și poate, una dintre cele mai perseverente artiste în privința dietelor reușite. De altfel, aceasta a reușit să scape de 30 de kilograme în 15 luni, într-un proces pe care îl consideră unul ”de anduranță”, dar ale cărui efecte sunt foarte vizibile. 

”Am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni, știți bine, după ce m-am operat pe coloană. Ideea este că din acel moment eu sunt din ce în ce mai interesată de această zonă. Pentru că îmi doresc din tot sufletul să rămân aici și să ajut cât mai mulți oameni cu care mă întâlnesc și să le spun că se poate. Indiferent de vârstă, indiferent de câte kilograme ai în plus, se poate. Se poate cu determinare, cu perseverență, cu răbdare, e o chestiune de anduranță. Nu se poate face așa, pocnind din degete”, a explicat Monica Anghel în emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV. (Citește mai multe AICI). 

Vezi și: Carmen Brumă, OPERATĂ din cauza VARICELOR. Cum arată picioarele ei, după intervenție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel