Andi Moisescu, despre alimentul interzis de Olivia Steer la care NU RENUNȚĂ: N-ar mai avea niciun farmec

Andi Moisescu a dezvăluit ce nu lipsește din meniul său, dar și cum se menține în formă.
Andi Moisescu, o prezență impresionantă în televiziune, încă din anii 90, a dezvăluit care este metoda prin care se menține în formă.
Știut fiind faptul că soția sa, Olivia Steer, este adepta unei diete vegetariene, mai mult, raw-vegane, toată lumea s-a întrebat dacă și juratul de la ”Românii au talent” i s-a alăturat, din acest punct de vedere.
”N-am renunțat la nimic. Doar mă străduiesc să mănânc cât mai sănătos cu putință și să fac cât mai multă mișcare. Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr, nu vreau să dau niciun sfat. Doar cred că sănătatea e importantă și că merită să mă preocupe înaintea oricărei alte alternative”, a declarat Andi Moisescu, pentru Viva, cu privire la renunțatul la carne.
Dar chiar și cu un stil de viață echilibrat și sănătos, Andi Moisescu se mai lasă ”pradă” poftelor.
”Oho! Dacă n-aș avea plăceri vinovate și defecte, nu cred că aș mai avea niciun farmec. Noroc că e imposibil. Sunt om, deci nu-mi lipsesc nici unele, nici altele. Doar n-o să încep acum să mă laud cu ele”, a mai spus prezentatorul TV.
Dieta FLEXITARIANĂ. Ce este și cui îi este RECOMANDATĂ
De ce a ales Olivia Steer o dietă fără carne
Soția lui Andi a povestit în urmă cu mai mulți ani care a fost motivul pentru care a devenit nu doar vegetariană, ci raw-vegană, adică alimente detratate termic.
„Am avut două cazuri de cancer în familie. Când s-a îmbolnăvit Lavinia, am început să caut informaţii în zona naturopatiei, care să ajute tratamentul alopat cu citostatice, ce nu părea să facă faţă deloc.
Citind şi mai ales punând chiar eu în practică ce citeam, am ajuns să mă conving că moştenim nişte obiceiuri alimentare teribil de nocive, care ne subminează sănătatea. Eram însărcinată cu Luca în a cincea luna, atunci când am citit prima oară Studiul China şi am înţeles ce e cazeina, proteina din lapte, şi impactul ei negativ asupra sănătăţii.
Şocul lecturii a fost atât de puternic, încât de a doua zi n-am mai putut să beau iaurt, deşi până atunci fusese aliment de bază.
La nici două săptămâni după ce am renunţat cu desăvârşire la orice produse lactate, tenul meu a devenit incredibil de luminos şi au dispărut toate problemele mele cutanate.
Era evident că nu e o întâmplare, că lucrurile urmează traseul logic al cauzei şi efectului. Apoi încet, au revenit energia şi bună-dispoziţie – fără a avea nevoie de un motiv. Curând am şi uitat că am trăit vreodată stări de letargie şi dureri de cap.
Mulţi se întreabă dacă mă mai tentează mâncarea tradiţională şi dacă mi-e greu să mă abţin. O vreme, mi-a fost.
Mă mai bântuiau demonii. Dar acum n-aş mai da starea asta de bine care mă încearcă, pe una precară, cu dureri de cap sau digestive, şi dispoziţii îndoielnice”, a povestit Olivia Steer, potrivit sursei menționate.
Vezi și: Fuego, DIETĂ. Cum slăbește 20 de kg. Priviți-mă! Am golit frigiderul, mi-am luat brânzică...
-
Semne timpurii de infarct pe care mulți le ignoră18.09.2025, 22:35
-
-
-
10 boli care nu dor, dar pot fi fatale18.09.2025, 18:09
-
S-a înființat Federaţia Patronală a Farmaciilor din România18.09.2025, 15:52
Brânza care îți îmbunătățește memoria. Compusul din această brânză e secretul unui creier sănătos
Un aliment surprinzător ajută somnul. Îmbunătățește biomarkerii ce au impact direct asupra somnului
7 alimente care reduc stresul și anxietatea
Sucurile verzi: detox real sau doar marketing?
Legătura ascunsă dintre intestin și anxietate. Dieta care îți calmează creierul
Ce să mănânci pentru a-ți îmbunătăți sănătatea digestivă după 50 de ani. Alimentele care îți protejează stomacul și flora intestinală
Ce se întâmplă dacă NU mănânci fast food 7 zile. Efectele sunt bruște și reale
Mișcarea somatică: cheia relaxării corpului. Secretul eliberării tensiunii musculare
A mâncat un castravete întreg și internetul a explodat. Iată ce s-a întâmplat în corpul lui! Video VIRAL pe TikTok
Legumele care îți curăță ficatul de toxine. Fac minuni pentru ficatul tău. Detoxifiere naturală și eficientă
Mâncatul la momentul potrivit, mai important decât somnul pentru sănătatea inimii
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Tot ce trebuie să știi despre semințele de chia. 5 beneficii dacă le consumi zilnic
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.
Adevărul despre produsele "high protein". Cât de bune sunt proteinele, de fapt? Când "bogat în proteine" sună mai sănătos decât este
Legătura dintre alimentație și durere. Cum o dietă echilibrată luptă împotriva durerii cronice
Ceaiul de măceșe: secretul unui sistem imunitar puternic. Efectele măceșelor asupra inimii și zahărului din sânge
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.