Detoxifiere: băutura bună pentru ficat, care te ajută să slăbești în doar trei zile
O băutură simplă, din doar trei ingrediente și apă, te va ajuta să slăbești și îți va detoxifica ficatul în doar câteva zile.
Acumularea de toxine în ficat vă poate deteriora grav sănătatea. De aceea este o idee bună să-ți ajuți corpul din când în când, dând un impuls ficatului. Această băutură detoxifiantă vă poate susține sănătatea ficatului.
Ficatul îndeplinește unele funcții vitale în corpul uman. Este responsabil pentru purificarea și reglarea sângelui și eliminarea deșeurilor din sânge, dar are și alte funcții importante. De exemplu, organul este responsabil pentru absorbția și stocarea nutrienților din alimente. De asemenea, joacă un rol foarte important în consumul de alcool. Procesele ficatului asigură faptul că alcoolul nu este (prea) nociv pentru corpul nostru, ci poate fi descompus. Atenție, însă, ficatul poate face acest lucru cu ușurință când vorbim de alcool în cantități mici, dar cantitățile mari pot deteriora ficatul pentru totdeauna. Mulți oameni nu știu că ficatul este, de asemenea, unul dintre cele mai importante organe atunci când vine vorba de slăbit. Prin urmare, ficatul vă poate ajuta să pierdeți excesul de greutate.
Iată o băutură care, luată de teri ori pe zi, timp de trei zile la rând, vă poate ajuta să pierdeți în greutate. De asemenea, o puteți folosi ca un stimulent suplimentar atunci când urmați o dietă.
Ingrediente:
Suc de la 3 lămâi
1 cană de pătrunjel tăiat mărunt
5 bucăți de țelină
6 căni de apă
Puneți sucul de lămâie, pătrunjelul și țelina într-un blender și amestecați totul. Apoi adăugați apa și amestecați din nou. Puteți repeta această detoxifiere după șapte, până la zece zile.
-
-
-
Cât de murdare sunt pernele tale. Descoperirea care te va șoca08.11.2025, 12:00
-
-
Cum faci renumita salată Coleslaw: rețeta cremoasă și irezistibilă07.11.2025, 21:59
Dieta care ajută la reglarea tensiunii arteriale. Cum să controlezi tensiunea arterială prin alegeri alimentare inteligente.
Gătești cu acest ulei? Hrănește una dintre ele mai agresive forme de cancer
Dieta care reduce riscul de Alzheimer, indiferent de vârstă
Alimentele care reduc inflamația în două săptămâni. Medicii le recomandă
Aceaste alimente reduc inflamația în două săptămâni, spun medicii.
Dieta vegetariană: risc mai scăzut de diabet și cancer. Ce trebuie să știi înainte să renunți la carne
Bărbați vs. femei: cine ar trebui să mănânce mai mulți carbohidrați dimineața. Alegerea corectă, bazată pe știință
Patru alimente de evitat pentru a reduce tensiunea arterială
Aceste 4 alimente trebuie evitate dacă ai hipertensiune arterială.
Băuturile îndulcite: o cauză majoră a bolilor cronice. Impact global asupra sănătății publice
Dieta Paleo topește zeci de kilograme, reduce inflamația din corp, reglează hormonii. De ce o adoră multe femei
Riscurile alimentelor ultra-procesate asupra sănătății. Cum afectează carnea procesată și băuturile îndulcite organismul
Alimente care îți curăță ficatul în 3 zile
Dieta antiinflamatoare: alimentele care reduc riscul de boli inflamatorii. Rolul dietei în controlul inflamației din corp
Ce nu ai știut despre uleiul de pește. Adevărul despre Omega-3. Citește asta înainte să mai iei suplimente
Nutriția post-antrenament: ce alimente accelerează recuperarea? Importanța mâncării corecte pentru regenerarea musculară
Obezitatea infantilă: cauze și soluții pentru părinți. Prevenție și educație pentru generațiile viitoare
Mâncatul la momentul potrivit, mai important decât somnul pentru sănătatea inimii
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
De ce este chefirul atât de sănătos. Beneficiile acestui superaliment și cum să alegi cel mai sănătos chefir
Superalimente pe care trebuie să le mănânci în fiecare zi. Mâncăruri esențiale pentru energie și vitalitate
Mișcarea somatică: cheia relaxării corpului. Secretul eliberării tensiunii musculare
Adevărul despre produsele "high protein". Cât de bune sunt proteinele, de fapt? Când "bogat în proteine" sună mai sănătos decât este
Cum scap de pofta de dulce
Ce să mănânci pentru a-ți îmbunătăți sănătatea digestivă după 50 de ani. Alimentele care îți protejează stomacul și flora intestinală
Pierderea în greutate nu este întotdeauna sănătoasă. Studiul care arată riscurile pentru unii pacienți
Cine nu ar trebui să slăbească. Riscurile sunt uriașe. Se poate ajunge chiar la deces.
