Acesta este motivul pentru care ar trebui să pui orez în dulap
De ce ar trebui să pui orez în dulap. 6 lucruri utile pe care le poți face cu orezul.
Odată ce decongelăm alimentele, unele bacterii pot deveni active și se pot chiar multiplica. De aceea, trebuie să le decongelăm corect.
Decongelarea, în varianta optimă, se face în frigider, deși e un proces lent, care durează. Este recomandarea specialiștilor pentru decongelarea corectă. După ce decongelăm carnea (tocată), puiul sau fructele de mare, acestea pot fi păstrate, timp de 24 de ore, în frigider înainte de a fi gătite. Carnea de porc, de vită sau miel rezistă ceva mai mult, între 3 și 5 zile.
Dacă vreți să nu stați prea mult până când carnea se decongelează, atunci apelați la apă rece. Puneți carnea într-un recipient și în el puneți apă rece. Schimbați apa la fiecare jumătate de oră. O metodă mai rapidă e decongelarea alimentelor în cuptorul cu microunde. Însă, în acest sens, verificați atent ce scrie pe ambalajul alimentului.
E bine de reținut că odată decongelate, alimentele trebuie gătite pe loc, arată cumsa.ro.
De ce ar trebui să pui orez în dulap. 6 lucruri utile pe care le poți face cu orezul.
Aceasta este ora exactă la care trebuie să îți bei cafeaua.
Ai șters vreodată telefonul cu spirt? Ce urmează să afli s-ar putea să te șocheze.
Ce este niacina și la ce ajută, de fapt? Este adevărat că poate crește riscul de boli de inimă?
Andreea Mantea are probleme cu o măsea. De ce nu e bine să stai cu măseaua umflată și ce trebuie să faci?
Ți s-a spus să nu mănânci înainte de operație? S-ar putea să fi fost degeaba. Uite ce s-a descoperit.
Află de ce nu ar trebui să mai păstrezi roșiile în frigider. Uite cum să le depozitezi corect pentru a te bucura de aroma lor naturală.