EXCLUSIV Carmen Brumă, despre cum să NU ne îngrășăm în POST. Alimentele NOCIVE și PERICULOASE pe care să NU le mai mănânci
Carmen Brumă ne oferă câteva recomandări valoroase în perioada postului. Care sunt greșelile alimentare pe care le facem?
Carmen Brumă ne oferă câteva recomandări valoroase în perioada postului. Care sunt greșelile alimentare pe care le facem?
Ciuperca unghiei este o problemă cosmetică și medicală des întâlnită. Cum se manifestă aceasta și ce remedii exista?
Ce este Omega 3 și de ce este atât de importantă? Care sunt efecțiunile pe care le tratează.
Mănâncă sănătos și vei avea un creier mai puternic. Care este legătura dintre sistemul nervos și cel digestiv?
Oregano - ce beneficii are pentru sănătate, ce conține și la ce sunt bune uleiul de oregano și ceaiul de oregano.
Cum poți scăpa de depresie natural și care sunt ceaiurile potrivite în lupta cu depresia?
Care sunt beneficiile și riscurile consumului de pește și cât de des este recomandat să mâncăm pește.
De ce e bine să dormim, cât timp și care sunt factorii care ne afectează somnul și ne dă insomnie.
De ce sângerează gingiile? Sângerarea gingivală: cauze și metode de prevenție
Unul dintre cele mai iubite alimente are efecte devastatoare asupra sănătății. Care sunt consecințele consumului excesiv de zahăr?
O banană pe zi este o porție importantă de energie, dar și de antioxidanți. Iată ce beneficii aduce sănătății.
Chef Sorin Bontea a publicat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.
Iată o listă scurtă de fructe, legume și alte alimente cu efecte ANTIINFLAMATOARE. De ce boli te feresc aceste alimente:
Extrem de popular pe toate continentele, usturoiul are numeroase beneficii pentru sănătatea organismului uman.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că mâncatul emoțional ascunde o lipsă de iubire.
Dr Ursula Sandner îi sfătuiește pe oameni să nu îngroape în inconștient emoțiile negative.
Nutriționistul Lygia Alexandrescu face o serie de reocmandări privind cum poate fi folosit ovăzul în dietă.
Principala sursă de antioxidanți a americanilor este cafeaua, un deliciu pe care-l savurăm zilnic.
Nutriționistul Cori Grămescu spune că adevărata provocare după ce slăbim este să ne menținem greutatea constantă.
Cea mai scumpă brânză din lume se face într-o țară din Europa și un kilogram depășește cu mult prețul la care ne-am aștepta.
Unele alimente, banale chiar, au efect afrodisiac. Le ai și tu în bucătărie.
Sunt circa 19.000 de noi cazuri COVID, raportate de autorități sâmbătă, 12 februarie.
Nutriționistul Cori Grămescu mărturisește că unul dintre motivele pentru care face sport este că o ajută să aibă încredere în ea.
Știința a confirmat recent multe dintre efectele benefice ale usturoiului asupra sănătății.
Sunt alimente care datorită compușilor pe care îi conțin reduc inflamația din organism și protejează sănătatea vaselor de sânge.