Picioarele de broască, 13 beneficii uimitoare. Care este secretul care le face gustoase, sănătoase și le transformă în medicament pentru inimă

Picioarele de broască sunt delicioase, dar sunt și o mare sursă de nutrienți. Nu mai puțin de 13 beneficii au pentru organism.
Picioarele de broască sunt comestibile și au fost folosite pentru consum în bucătăria franceză și chineză. În mod surprinzător, acest aliment vă poate oferi beneficiile pentru sănătate la care poate nu v-ați așteptat niciodată înainte. În acest caz, devine alternativa sănătoasă la carnea albă, cum ar fi puiul, deoarece are un nivel mai scăzut de calorii.
Picioarele de broască, valori nutriționale
- Calorii 73
- Grăsime totală 0,3 g 0%
- Grăsimi saturate 0,1 g 0%
- Grăsime polinesaturată 0,1 g
- Grăsime mononesaturată 0,1 g
- Colesterol 50 mg 16%
- Sodiu 58 mg 2%
- Potasiu 285 mg 8%
- Carbohidrați totali 0 g 0%
- Fibre dietetice 0 g 0%
- Zahăr 0 g
- Proteine 16 g 32%
- Vitamina A 1%
- Vitamina B-12 6%
- Calciu 1%
- Magneziu 5%
- Vitamina D 2%
- Fier 8%, arată Dr. Health Benefits.
Picioarele de broască ajută la scăderea în greutate
Dacă sunteți în căutarea înlocuitorului sănătos pentru carnea roșie și pui, atunci picioarele de broască pot fi opțiunea bună. În acest moment, o porție de 100g de picioare de broască vă oferă doar 0,3g de grăsime, comparativ cu 3g într-o porție similară de piept de pui la grătar. Acest lucru este foarte mare pentru cei care sunt la dietă. Puteți controla aportul de grăsime consumând picioare de broască.
Picioarele de broască, sursă de proteine
Unul dintre beneficiile pentru sănătate ale picioarelor de broască este de a oferi sursa de proteine. În acest caz, picioarele de broască vă pot oferi 16g de proteine consumând o porție de 100 g. În consecință, proteina este nutrientul major pentru a promova sănătatea musculară. Nu numai pentru asta, proteinele pot regenera celulele sparte cu noile celule. Astfel, dacă sunteți în căutarea alimentelor proteice, atunci puteți alege picioare de broască și fasole pentru opțiunea sănătoasă.
Picioarele de broască, scăzute în calorii
Motivul pentru care ar trebui să adăugați picioare de broască la mese este că au un nivel scăzut de calorii. De exemplu, o porţie de 100g de picioare de broască oferă doar 70 de calorii în timp ce o porţie de coapsa de pui are 280 de calorii. Alimentele cu conținut scăzut de calorii vor aduce multe beneficii, cum ar fi reducerea riscului de cheaguri de sânge.
Astfel, pe măsură ce consumați picioare de broască, nu trebuie să aveți griji cu privire la nivelul ridicat de calorii din organism.
Picioarele de broască, sursa de acizi grași Omega-3
De fapt, picioarele de broască au sursa de acizi graşi omega-3, care este potrivit pentru a promova sănătatea creierului. În acest caz, acest tip de acizi grași este cel care promovează sănătatea cognitivă. Nu numai pentru că acești acizi grași ajută la îmbunătățirea memoriei și la prevenirea riscului de Alzheimer. Prin urmare, pentru a obține acest beneficiu, puteți consuma alimente sănătoase, cum ar fi picioare de broască, macrou, somon și un alt tip de fructe de mare, de asemenea.
Vezi și: Fructul care scade tensiunea arterială. Ce alte beneficii are asupra inimii
Picioarele de broască, sursă de sodiu
În consecință, picioarele de broască au sursă de sodiu. O porţie de 100g picioare de broască va da 58g conținutul de sodiu. Ca urmare, sodiul are un rol în promovarea contracției musculare și în promovarea întreținerii fluidelor în corpul uman. De asemenea, ajută și la menținerea tensiunii arteriale. Astfel, trebuie să consumați o cantitate adecvată de sodiu consumând picioare de broască.
Cu toate acestea, există un lucru important de știut că este mai bine să gătiți picioare de broască fără nici un adaos de sare, deoarece va îmbunătăți conținutul de sodiu. Nivelul ridicat de sodiu din organism poate duce la boli de inimă, cum ar fi atac de cord şi accident vascular cerebral.
Picioarele de broască, sursă de Potasiu
Unul dintre beneficiile pentru sănătate ale picioarelor de broască este de a promova mușchiul puternic. Acest lucru este legat de prezența potasiului în picioarele de broască. În acest caz, o porție de 100g picioare de broască vă va oferi 285mg de potasiu. Ca urmare, potasiul contribuie la scăderea tensiunii arteriale, promovează densitatea minerală și ajută la promovarea mușchiului puternic. Astfel, este recomandat să consumați alimente de potasiu, cum ar fi picioarele de broască și salată verde, pentru a vă oferi rezultatul pozitiv în organism.
Picioare de broască pane - FOTO: Freepik@belkolev
Picioarele de broască, sursă de Fier
Apoi, picioarele de broască au capacitatea de a furniza sursa de fier necesară funcționării organismului. În consecință, fierul este cel care are rol în aducerea oxigenului în alte părți ale corpului. De asemenea, ajută la promovarea funcției creierului și la stimularea formării hemoglobinei. Într-adevăr, fierul are rolul major în promovarea funcției organismului. Astfel, consumul de alimente din fier va aduce beneficii valoroase cu siguranță. Apoi, puteți adăuga picioare de broască împreună cu alte alimente de fier, cum ar fi carnea roșie și fasolea.
Picioarele de broască, sursă de Magneziu
Unul dintre marile minerale care sunt conținute în picioarele broaștei este prezența nutrienților de magneziu. Acest nutrient are un rol în promovarea funcției enzimelor în organism. Mai mult decât atât, ajută la promovarea metabolismului legat de reacțiile enzimatice din organism. Un aport adecvat de alimente de magneziu va aduce beneficii pentru a promova sistemul cardiovascular şi sănătatea oaselor.
Vezi și: https://www.dcmedical.ro/dusul-rece-beneficii-sanatate-economie-facturi_642657.html
Picioarele de broască stimulează energia
Toată lumea trebuie să consume alimente pentru a avea energie. Dar, ce fel de alimente care ne vor da mai multă energie? În acest moment, datorită prezenței sursei de proteine în picioarele broaștei, aduce beneficiile pentru a stimula energia. Mai mult decât atât, prezența nutrienților valoroși în picioarele broaștei vă va ajuta să promovați funcția organismului. Prin urmare, dacă doriți să câștigați mai multă energie, să faceți activități, atunci consumul de picioare de broască vă va ajuta foarte mult.
Picioarele de broască au proprietăți antibiotice
În mod surprinzător, picioarele de broască au capacitatea de a oferi proprietăți antibiotice. În acest caz, există substanțe pe piele care se atașează de carnea de broască pentru a inhiba creșterea microbilor. Acest beneficiu este foarte util pentru a preveni riscul de boli și infecții. De exemplu, ajută la prevenirea infecțiilor datorită prezenței bacteriilor Staphylococcus aureus.
Nu numai pentru asta, un studiu realizat de o echipă de cercetători de la Universitatea Emiratelor Arabe Unite a declarat că substanțele din piele de pe carnea broaștelor pot fi valoroase pentru a fi utilizate ca antibiotic. Într-adevăr, aceasta vă poate surprinde, dar adăugarea picioarelor de broască la masă vă va oferi doar beneficii excelente cu siguranță.
Picioarele de broască tratează impotența
Una dintre marile beneficii pentru sănătate ale picioarelor de broască este modul în care tratează impotența la bărbați. Se știe că sucul obținut din carne de broască poate da rezultate pozitive în tratarea impotenței. Mai mult decât atât, peruanii cred că sucul de broască poate crește rezistența și poate îmbunătăți și libidoul. Prin urmare, dacă doriți să tratați impotența și să promovați dorința sexuală, atunci picioarele de broască pot fi cele care vă ajută în acest caz.
Picioarele de broască promovează vederea
Deoarece picioarele de broască au sursa de vitamina A acestea contribuie la menținerea vederii sănătoase. De asemenea, a arătat că prezența vitaminei A vă ajuta la prevenirea degenerescenței maculare și a pierderii vederii. Pentru sfaturi, dacă doriți să promovați viziunea sănătoasă, este recomandat să adăugați și legume și fructe, cum ar fi morcovul.
Picioarele de broască reglează fluxul de sânge
Datorită prezenței conținutului de fier în picioarele broaștei ajută la reglarea fluxului sanguin. Într-adevăr, fierul este cea mai mare parte care controlează fluxul sanguin. În plus, aceasta va ajuta la prevenirea anemiei. Prezența fierului și a potasiului, va ajuta, de asemenea, la promovarea sistemului cardiovascular și la prevenirea bolilor de inimă, cum ar fi atacul de cord și accidentul vascular cerebral.
Cele mai sănătoase fructe uscate: formează globule roșii, au vitamina C, ajută digestia și cresc imunitatea
Sfaturi utile pentru consumul de fructe uscate. Care sunt cele mai sănătoase fructe uscate și de ce.
Dieta cu murături: cum să slăbești rapid și să îți crești imunitatea. Un singur castravete are doar 10 calorii
De ce să pui lămâie în cafea. Trucul care îți transformă diminețile. 3 motive pe care le vei adora
Este ceva nemaipomenit să începi ziua cu o cană de cafea bună. Dar iată de ce să pui puțină lămâie în cafea.
Îndulcitorii artificiali fac mai mult rău decât o prăjitură întreagă. Cea mai sigură variantă pentru un dulce "nevinovat"
Ține cartofii în apă cu gheață 10 minute. Nu-i mai prăji fără să faci asta!
Ți-au ieșit iar cartofii moi, lipicioși sau făcuți doar pe margini? Ține-i 10 minute în apă cu gheață și vezi diferența!
Ce se întâmplă dacă bei prea multă apă cu lămâie sau limonadă
Efectele negative ale apei cu lămâie. Ce se întâmplă dacă bei prea multă apă cu lămâie sau prea multă limonadă.
Ingredientul pe care trebuie să-l ceri scos din băuturile de la cafenea sau restaurant
Chai Latte: ce este și de ce ar trebui să îl bei în fiecare dimineață, conform studiilor medicale
Ce se întâmplă dacă mănânci zilnic ouă. Oul, sursă excelentă de proteine și vitamine esențiale
A băut o cană cu apă caldă și lămâie zilnic. Ce s-a întâmplat după 30 de zile e uimitor
Lucrul pe care trebuie să îl știi înainte să mai mânânci ardei copți. Ce se întâmplă în corp când îi consumi
Ce se întâmplă în corp atunci când mănânci ardei copți. Detaliul pe care trebuie să-l știi înainte să mai consumi ardei copți.
Pască fără aluat. Chef Sorin Bontea, rețeta simplă care face furori. Cum trebuie puse stafidele CORECT
Când adaugi sarea în tocănițe sau ciorbe: la început sau la mijloc? Greșeala pe care ai făcut-o
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Rețeta de ceai antifrig pentru serile reci. Ceaiul care îți scoate frigul din oase
Cu ce să înlocuiești pesmetul, dacă nu îl ai în casă. 8 ingrediente care te salvează rapid
Cu ce să înlocuiești pesmetul, dacă nu îl ai în casă. Cele 8 soluții care te pot salva.
Cea mai bună făină pentru pâinea fără gluten. Greșeala pe care ai făcut-o mereu
Ingredientul care frăgezeşte orice tip de carne. Secretul pe care trebuie să-l încerci
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Rețeta preferată a lui Ion Iliescu. Atât de simplă, dar ar putea fi secretul longevității lui
Clătite cu banane și nuci: rețetă. Le poți face în 10 minute. E desertul iernii
Clătite cu banane și nuci: rețetă. Un desert rapid pentru weekendurile de iarnă. Trebuie să-l încerci.
O simplă schimbare de dietă ar putea reduce riscul de deces prematur cu aproape 20%
5 băuturi pe care trebuie să le bei dacă îți crește glicemia sau ai glicemia mare
Ce să bei dacă ai glicemia ridicată. 5 bături extraordinare pentru persoanele cu glicemie crescută.
Budinca de chia, mai puternică decât orice dietă: 5 rețete delicioase. Cum să slăbești simplu și rapid
Budinca de chia - super beneficii și idei de rețete cu cele mai bune combinații. 5 rețete delicioase de budincă de chia.