Regimul draconic urmat de Dan Cruceru, prezentator Survivor România: “O luptă pe care o port cu mine însumi”

Dan Cruceru, fostul prezentator Survivor România de la Kanal D, s-a hotărât să pună sănătatea pe primul loc. 

Dan Cruceru și-a propus, în 2021, mai multă mișcare și o alimentație echilibrată. S-a apucat cu strictețe de sală, are trei mese pe zi și două gustări, atent selecționate de un nutriționist. Au fost eliminate grăsimile nesănătoase, zaharurile și alcoolul de orice fel. 

“Am început un program serios de “reconstrucție”, care presupune cură de slăbire, mâncare la cutie - regim personalizat, sală la greu. Merg de trei ori pe săptămână la sală și stau cam 2 ore - 2,5 ore. Mi-aș dori să ajung pe la 85 de kg, acum am 91, și să scad nivelul de grăsime din corp de la 22 la 12%. Este o luptă pe care o port cu mine însumi pentru că, până acum, nu mi-am impus nicio restricție alimentară. Mâncăm orice, la orice oră, fară probleme de greutate. Doar că acum e momentul unei decizii mai hotărâte.

Țin un regim de o lună, de 1500 calorii, și primesc în fiecare dimineață, cutia cu mâncarea pentru întreaga zi. Am fost nevoit să renunț la paharul de vin sau berea de seară, la semințe și alune… Nu mănânc decât meniul pe care îl primesc acasă. Este delicios, dar cantitățile sunt foarte mici. Așa că s-ar putea să mor de foame, dar sunt ambițios și foarte curios de rezultate!”, a mărturisit Dan Cruceru, care pregătește noi proiecte profesionale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Aerosol versus fum

01 mai 2024, 15:45
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel