Ingredientul care frăgezeşte orice tip de carne. Secretul pe care trebuie să-l încerci
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Dacă ești la dietă sau pur și simplu vrei să mănânci ceva sănătos, începe ziua cu un mic dejun ușor, pufos și gustos.
Această rețetă rapidă este bogată în proteine.
Timp pregătire: 5 minute
Timp preparare: 7-10 minute
Ingrediente
6 tulpini de ceapă verde
o mână de ciuperci tăiate cubulețe sau felii
puțină făină integrală
o căpățână de usturoi, tăiat fin
1/2 linguriță turmeric
1/2 linguriță de pudră curry
chili tăiat fin și sare după gust
ulei
150 ml lapte de soia/migdale
Mod de preparare
Călește puțin ceapa verde și ciupercile într-o tigaie antiaderentă pentru câteva minute, înainte de a adăuga usturoiul și chili.
Lasă-le pe flacără mică și, între timp, într-un castron combină făina cu condimentele, apoi adaugă laptele și amestecă-le până când se formează o cocă similară unui sos mai gros.
Asigură-te că tigaia nu arde și adaugă coca subțire, întinzând-o pe suprafața tigăii. Coace la temperatură medie timp de 8 minute, până când marginile devin ușor maronii.
Întoarce omleta pe partea cealaltă și mai las-o încă 5-8 minute.
Timp pregătire: 5 minute
Timp de preparare: 5 minute
Timp total: 10 minute
Ingrediente
o lingură de ulei de măsline
2 ouă, bătute ușor
câteva rondele de ceapă
4 roșii uscate, tăiate cuburi
25 grame brânză feta
mix frunze de salată
pătrunjel
Mod de preparare
Încălzește la temperatură medie uleiul într-o tigaie mică, adaugă ouăle și amestecă-le pentru a nu se arde. Când ouăle încă sunt ușor moi în centru, adaugă roșiile și brânza feta, apoi împăturește omleta. Gătește-o încă un minut, apoi pune-o pe farfurie. Servește-o alături de frunzele de salată, scrie fitbody.
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Cum faci să dispară mirosul de ceapă de pe mâini. Iată câteva trucuri și sfaturi practice.
Turtele dulci sunt un desert clasic, care ne amintesc de sărbători, copilărie și momentele petrecute cu cei dragi.
Medicul Doru Negru ne-a dezvăluit câte zile e recomandat să consumăm din ouăle fierte de Paște.
Merită să renunți la zahăr? Uite ce se întâmplă în corpul tău când renunți la zahăr timp de 30 de zile. E uimitor! Ai face asta?
Pate de năut cu legume prăjite - cel mai bun pate de post. Rețeta simplă și rapidă din 4 ingrediente banale.
Cum faci ciorbă de pui a la grec. Iată varianta cremoasă și ușor acrișoară. E ideală pentru zilele răcoroase
Efectele negative ale apei cu lămâie. Ce se întâmplă dacă bei prea multă apă cu lămâie sau prea multă limonadă.
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.