Testări gratuite ale glicemiei și tensiunii arteriale în Capitală

Adisa Codruț |
Data publicării:
Verificarea tensiunii arteriale
Verificarea tensiunii arteriale

Crucea Roșie Română organizează, în zilele de 5, 6 și 7 septembrie, evenimentul „Sănătatea în prim-plan: Glicemia & Tensiunea arterială la control!" în Parcul Floreasca din București.

Testări gratuite, glicemie, tensiune. De joi, 5 septembrie, și până sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 17.00, Parcul Floreasca din București va găzdui evenimentul „Sănătatea în prim-plan: Glicemia&Tensiunea arterială la control!". În cadrul acestuia, participanților li se vor verifica gratuit tensiunea arterială și glicemia și le vor fi oferite sfaturi medicale și materiale informative.

Organizatorii acțiunii subliniază că bolile cardiovasculare reprezintă prima cauză de mortalitate din lume, 45% dintre români au hipertensiune arterială și doar 59% dintre aceștia iau tratament, dar și că, pe glob, 18 milioane de oameni suferă de diabet

Testări gratuite, glicemie, tensiune. Corturile Crucii Roșii vor fi amplasate în Parcul Floreasca din București, intrarea Radu Beller.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel