Testări gratuite ale glicemiei și tensiunii arteriale în Capitală

Adisa Codruț / 04 sep 2019 / 14:22
Verificarea tensiunii arteriale
Verificarea tensiunii arteriale

Crucea Roșie Română organizează, în zilele de 5, 6 și 7 septembrie, evenimentul „Sănătatea în prim-plan: Glicemia & Tensiunea arterială la control!" în Parcul Floreasca din București.

Testări gratuite, glicemie, tensiune. De joi, 5 septembrie, și până sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 17.00, Parcul Floreasca din București va găzdui evenimentul „Sănătatea în prim-plan: Glicemia&Tensiunea arterială la control!". În cadrul acestuia, participanților li se vor verifica gratuit tensiunea arterială și glicemia și le vor fi oferite sfaturi medicale și materiale informative.

Organizatorii acțiunii subliniază că bolile cardiovasculare reprezintă prima cauză de mortalitate din lume, 45% dintre români au hipertensiune arterială și doar 59% dintre aceștia iau tratament, dar și că, pe glob, 18 milioane de oameni suferă de diabet

Testări gratuite, glicemie, tensiune. Corturile Crucii Roșii vor fi amplasate în Parcul Floreasca din București, intrarea Radu Beller.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy