Sucul de soc, beneficii pentru diabetici. Scade nivelul de zahăr din sânge și arde grăsimile
Acest suc delicios scade glicemia și topește grăsimea. Previne și alte boli.
În rândul comunității academice, se crede că oamenii devin mai fericiți pe măsură ce îmbătrânesc.
Un nou studiu, realizat de cercetătorii de la Universitatea Dartmout și publicat în Journal of Economic Behavior & Organization explorează mecanismele mai clar.
Autorii studiului susțin că nefericirea atinge apogeul în jurul vârstei de 49 de ani, potrivit unei cerecetări anterioare.
Studiul a examinat relația dintre nefericire și vârstă folosind datele din opt fișiere de date despre fericire a aproape 14 milioane de respondenți din 40 de țări europene și Statele Unite.
Oamenii de știință au folosit mai multe caracterizări individuale diferite ale nefericirii, inclusiv tistețe; anxietate; griji; singurătate; stres; durere; depresia; fobii și panică; somn agitat; pierderea încrederii în sine; imposibilitatea de depăși dificultățile; a fi sub tensiune; senzație de eșec; senzație de tensiune;
Studiul oferă trei motive convingătoare pentru acest rezultat.
1. Oamenii mai tineri tind să aibă aspirații înalte. Desigur, aceste aspirații sunt realizate doar de câțiva norocoși. Astfel, trăirea într-o stare constantă de vise neîmplinite aduce nefericire.
2. Oamenii nefericiți trăiesc mai puțin decât oamenii fericiți.
Acești doi factori îi asigură pe cei care trec de vârsta mijlocie să își ajusteze considerabil așteptările în serviciul unei existențe mai fericite.
3. Cu cât oamenii trăiesc mai mult, cu atât au mai multe experiențe, care îi ajută să fie mai recunoscători pentru lucrurile pe care le au.
„Oamenii învață să se adapteze la punctele lor forte și la cele slabe și, la mijlocul vieții, își potolesc aspirațiile infatibile. În al doilea rând, s-ar putea ca oamenii veseli să trăiască în mod sistematic mai mult decât cei nefericiți”, arată cercetătorii.
Acest suc delicios scade glicemia și topește grăsimea. Previne și alte boli.
Șase fructe care surclasează portocala la conținutul de vitamina C.
Acest ceai protejează inima și creierul și este consumat și de cei care vor să slăbească.
Frunzele de portocale nu sunt doar un adaos parfumat pentru ceaiuri, ci ascund beneficii remarcabile pentru sănătate.
Această legumă comună reduce glicemia cu până la 50%.
Ce se întâmplă în corpul tău dacă înlocuiești cafeaua cu Matcha. Primele efecte apar imediat.
Reduc inflamația, protejează creierul și încetinesc îmbătrânirea. Și tot ce trebuie e să mănânci asta zilnic.
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.
Această plantă medicinală veche de 2.000 de ani ar putea fi cheia pierderii în greutate. Arde grăsimile rapid și fără efort.
Ceaiul minune care te încălzește iarna și te scapă de răceli. Medicii îl recomandă pentru imunitate și energie. Iată cum îl prepari.
Acest ceai scade hipertensiunea și glicemia. Are efect semnificativ.
Acest condiment care te protejează de infecții, reglează glicemia și te scapă de tuse, are efect antibacterian și antiinflamator.
Un nou studiu evidențiază legătura dintre consumul de cafea și sănătatea microbiomului intestinal, deschizând noi perspective asupra beneficiilor acestei băuturi.