O legumă comună ar putea reduce glicemia cu până la 50%. E de mare ajutor pentru diabetici
Această legumă comună reduce glicemia cu până la 50%.
În rândul comunității academice, se crede că oamenii devin mai fericiți pe măsură ce îmbătrânesc.
Un nou studiu, realizat de cercetătorii de la Universitatea Dartmout și publicat în Journal of Economic Behavior & Organization explorează mecanismele mai clar.
Autorii studiului susțin că nefericirea atinge apogeul în jurul vârstei de 49 de ani, potrivit unei cerecetări anterioare.
Studiul a examinat relația dintre nefericire și vârstă folosind datele din opt fișiere de date despre fericire a aproape 14 milioane de respondenți din 40 de țări europene și Statele Unite.
Oamenii de știință au folosit mai multe caracterizări individuale diferite ale nefericirii, inclusiv tistețe; anxietate; griji; singurătate; stres; durere; depresia; fobii și panică; somn agitat; pierderea încrederii în sine; imposibilitatea de depăși dificultățile; a fi sub tensiune; senzație de eșec; senzație de tensiune;
Studiul oferă trei motive convingătoare pentru acest rezultat.
1. Oamenii mai tineri tind să aibă aspirații înalte. Desigur, aceste aspirații sunt realizate doar de câțiva norocoși. Astfel, trăirea într-o stare constantă de vise neîmplinite aduce nefericire.
2. Oamenii nefericiți trăiesc mai puțin decât oamenii fericiți.
Acești doi factori îi asigură pe cei care trec de vârsta mijlocie să își ajusteze considerabil așteptările în serviciul unei existențe mai fericite.
3. Cu cât oamenii trăiesc mai mult, cu atât au mai multe experiențe, care îi ajută să fie mai recunoscători pentru lucrurile pe care le au.
„Oamenii învață să se adapteze la punctele lor forte și la cele slabe și, la mijlocul vieții, își potolesc aspirațiile infatibile. În al doilea rând, s-ar putea ca oamenii veseli să trăiască în mod sistematic mai mult decât cei nefericiți”, arată cercetătorii.
Această legumă comună reduce glicemia cu până la 50%.
Peștele care conține o cantitate importantă de Omega-3. Susține sănătatea oaselor și a inimii.
Cel mai sănătos suc pentru inimă. Până la de trei ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde.
Ceaiul minune care te încălzește iarna și te scapă de răceli. Medicii îl recomandă pentru imunitate și energie. Iată cum îl prepari.
Acest suc delicios scade glicemia și topește grăsimea. Previne și alte boli.
Cum transformi ceaiul obișnuit în medicament pentru răceală. Iată câteva trucuri simple cu efecte uimitoare.
Această leguminoasă banală are mai multă proteină decât un ou și îți poate scădea colesterolul fără niciun efort.
Acest aliment poate preveni diabetul și bolile de inimă. E plin de fibre și reduce colesterolul și scade inflamația.
Ceaiul care șterge riscul de cancer hepatic. Curăță ficatul.
Un singur aliment care îți reglează tensiunea – și nu, nu e usturoiul!
Balonarea dispare rapid cu acest ceai. Este alegerea perfectă dacă nu îți place ghimbirul.