Uleiul care reduce inflamația din organism. Cercetătorii spun că ar putea fi secretul unei vieți mai sănătoase
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.
Dan Vodnar, profesor de Gastronomie Moleculară și Biotehnologii Alimentare la USAMV Cluj, explică, pe rețelele sociale, ce înseamnă, de fapt, uleiul hidrogenat pe care-l găsim în mai multe produse...
Una dintre temele abordate în proiectul ”Știință cu sare și piper” al dascălului Dan Vodnar, profesor de Gastronomie Moleculară și Biotehnologii Alimentare la USAMV Cluj, este uleiul hidrogenat. Acesta explică, pe Facebook, ce este acest tip de ulei și cum se obține:
”Ce înseamnă uleiul hidrogenat parțial pe care îl întâlnim în margarină și în alte produse? Hidrogenarea uleiurilor vegetale este un proces industrial important. Prin hidrogenare, uleiurile vegetale lichide sunt convertite în grăsimi solide sau semi-solide. Dacă uleiurile din margarină n-ar fi parțial hidrogenate (uleiul este hidrogenat aproximativ 20%), am turna-o și nu am intinde-o cu cuțitul. Ei bine, dacă margarina ar fi hidrogenată în proporție de 100% am avea senzația ca ungem pâinea cu ceară”.
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.
Ciuperca lui Dumnezeu - ciuperca miraculoasă care te ajută să trăiești mai mult și mai bine.
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.
Ce se întâmplă în corpul tău dacă înlocuiești cafeaua cu Matcha. Primele efecte apar imediat.
Acest aliment curăță intestinul în profunzime și reduce inflamația.
Frunzele de portocale nu sunt doar un adaos parfumat pentru ceaiuri, ci ascund beneficii remarcabile pentru sănătate.
Aceasta este singura legumă care nu trebuie congelată sau conservată pentru că își pierde proprietățile.
5 plante medicinale care chiar funcționează (confirmate de știință).
Acest ceai te-ar putea ajuta să slăbești rapid, în mod natural. Reglează apetitul și provoacă arderea mai mare a grăsimilor.
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.