Ceaiul care te ajută să slăbești. Face parte din ritual zilnic al Lidiei Fecioru

DCMedical Team |
Data publicării:
Anumite ceaiuri sunt diuretice naturale care împiedică retenția de apă. Foto: Pixabay
Anumite ceaiuri sunt diuretice naturale care împiedică retenția de apă. Foto: Pixabay

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că bea în fiecare dimineață un ceai care a ajutat-o să slăbească. 

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, într-un interviu, că un ceai băut dimineața, pe stomacul gol a ajutat-o să slăbească foarte mult.

”Este vorba de un ceai pentru care ai nevoie de 1 litru de apă, un bețișor de scorțișoară și 5 frunze de dafin. Fierbi apa, apoi torni scorțișoara și dafinul. Lași la infuzat 15 minute. (...) Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat. Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Rhoussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc. Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom.

(...) Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apă chioara. Regula cea mai importantă să scapi de kilograme este să renunți la pofte. Dacă îți pui ordine în minte, e ca în viață. Trebuie să știi ce vrei. Voința e pe primul loc", afirmă Lidia Fecioru, potrivit Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel