Floricelele, cât de sănătoase sunt. Cum ar trebui mâncate

Florina Pop / 09 iun 2020 / 11:01
Floricele  FOTO: pixabay
Floricele FOTO: pixabay

Floricele sunt o sursă de fibre, polifenoli și sunt sățioase. Cele de la cinematograf sunt diferite de cele făcute acasă.

Specialiști de la Asociația Americană a Inimii avertizează legat de modul în care sunt consumate floricele. Cele de la cinematograf, diferite de cele făcute acasă, conțin mult mai multă sare - care crește riscul de hipertensiune, AVC și alte boli cardiovasculare. Bogate în fibre, floricele conțin polifenoli - antioxidanți care au fost legați de o mai bună circulație a sângelui și de sănătatea digestivă, și de un risc mai mic de anumite tipuri de cancer.

Mai multe recomandări ale experților americani, AICI.

Cum puteți ține sarea (din alimentație) sub control puteți afla de AICI, dar și de ce substanțe toxice conțin ambalajele de popcorn - AICI.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.24
YesMy