Kim Kardashian, dietă strictă pentru Met Gala, pentru a intra în rochia lui Marilyn Monroe: Era asta sau nimic

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Kim Kardashian. FOTO Instagram @ Kim Kardashian
Kim Kardashian. FOTO Instagram @ Kim Kardashian

Rochia lui Marilyn Monroe a determinat-o pe Kim Kardashian să slăbească 7 kilograme.

Kim Kardashian se numără printre persoanele care au ținut dietă pentru a putea încăpea într-o rochie. Dar nu orice rochie, ci tocmai în cea pe care Marilyn Monroe a purtat-o în 1962, când i-a cântat ”La mulți ani!” președintelui american John F. Kennedy, la aniversarea a 45 de ani. De altfel, americanca a reușit să facă istorie la Met Gala 2022. 

Kim Kardashian este singura persoană în afară de Marilyn Monroue care a purtat această ținută de când a fost creată. 

”Aceasta este rochia lui Marilyn Monroe. Are şaizeci de ani. Am avut această idee să o port încă de anul trecut. Mi-au adus-o cu paznici înarmați și mănuși. Am încercat-o si nu mi s-a potrivit”, a spus Kardashian pentru Vogue.  "Întotdeauna am crezut că am forme. Mi-am imaginat că aș putea fi mai mică în unele locuri în care ea era mai mare și mai mare în locurile în care era mai mică. Așa că, atunci când nu mi s-a potrivit, am vrut să plâng, pentru că nu poate fi modificată deloc."

Cu doar câteva luni înainte de gală, Kim Kardashian mai avea doar două opțiuni: să slăbească pentru a intra în rochie sau să găsească altceva de îmbrăcat. Însă pentru aceasta era o singură opțiune reală: "era asta sau nimic", semn că dorința de a purta rochia era extrem de importantă. Astfel că în ultimele săptămâni Kardashian a respectat o dietă strictă pentru a se apropia de obiectivul ei. "Aș purta un costum de saună de două ori pe zi, aș fi alergat pe banda de alergare, aș fi renunțat complet la tot zahărul și la toți carbohidrații și aș fi mâncat doar cele mai curate legume și proteine", a explicat starleta. "Nu m-am înfometat, dar am fost atât de strictă".

Marilyn Monroe a plătit 1.440 de dolari pentru această piesă fashion personalizată, iar în 1999 a fost vândută la licitație pentru peste un milion de dolari, conform Vogue. A fost revândută în 2016 pentru 4,8 milioane de dolari și a ajuns la Ripley's Believe It Or Not Museum. Acum, cei de la muzeu i-au împrumutat-o lui Kim pentru seara de la Met Gala 2022. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Met Gala 2022 (@metgala.official)

 

Andra, DIETĂ. Ingredientul care a ajutat-o să slăbească 7 KG în timp record: Nu țin regim draconic

Artista a acumulat câteva kilograme în plus în timpul pandemiei, dar cu ajutorul unui truc destul de banal, a reușit să scape de ele. 

Andra arată spectaculos, după ce a reușit să slăbească 7 kilograme în doar două luni, dar fără o dietă drastică. Artista și-a dorit să renunțe la kilogramele în plus și a ținut o dietă deloc drastică, în urmă căreia și-a schimbat total apariția. 

Andra a mai spus că în pandemie a mâncat foarte mult, deoarece a simțit că este meritul ei, după 20 de ani de carieră, fără niciun fel de restricție.

"Eu în pandemie am mâncat foarte mult. Cumva, am simțit că e meritul meu după 20 de ani de carieră, să mănânc ce vreau eu, fără niciun fel de restricție. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme, iar la un moment dat am simțit să fac lucrul acesta. Iar acum am 64, am 63,50 de fapt. Sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorite", a declarat artista. Citește mai departe AICI

Vezi și: Jennifer Aniston, secretul siluetei sale. Ce înseamnă metoda 15-15-15-15

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel