Lidia Fecioru, cel mai bun ceai pentru tensiunea arterială și incontinența urinară: Se bea între mese. Câte 2-3 înghițituri

Monika Baciu |
Data publicării:
Lidia Fecioru - FOTO: Freepik@FaisalAlbriky@Captură YouTube@Adevăruri Ascunse
Lidia Fecioru - FOTO: Freepik@FaisalAlbriky@Captură YouTube@Adevăruri Ascunse

Lidia Fecioru a dezvăluit care este cel mai bun ceai pentru tensiunea arterială și incontinența urinară. 

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a împărtășit o rețetă de ceai care scade tensiunea arterială și ameliorează simptomele incontinenței urinare. Cunoscutul bioenergoterapeut a menționat că acest ceai este potrivit și în cazul persoanelor care se confruntă cu dureri la stomac. 

"Am auzit de multă lume care are probleme cu tensiunea arterială. Chiar dacă iau pastile, dimineața când se trezesc, au o tensiune de le sar nasturii de la cămașa de noapte. Este un leac și pentru incontinența urinară, probleme care apar odată cu vârsta. E foarte bun pentru durerile de stomac. 

Punem într-un ceainic o linguriță de vârf de semințe de mărar și turnăm jumătate de litru de apă. Lăsăm jumătate de oră ceainicul acoperit și bem câte o gură de 10-15 ori pe zi. Nu se bea în timp ce mâncăm și nu se bea după ce am mâncat de ne-am săturat și suntem ghiftuiți. Se bea între mese, câte 2-3 înghițituri. 

Facem cura asta timp de 10 zile, trei luni la rând. Apoi, în fiecare lună facem profilactic câte 2-3 zile",  a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în emisiunea Adevăruri Ascunse cu Cătălina Porumbel. 

Vezi și: 8 fructe care scad glicemia. Pot fi consumate de diabetici. Reglează tensiunea arterială și previn bolile cronice

Ceaiul de semințe de mărar, beneficii

Ceaiul de semințe de mărar este apreciat pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate, între care promovarea digestiei sănătoase. Mărarul conține uleiuri esențiale care pot ajuta la stimularea secreției de sucuri digestive și enzime, facilitând astfel digestia. Consumul de ceai de semințe de mărar poate ajuta la reducerea disconfortului abdominal, balonarei și indigestiei.

Consumul regulat de ceai de semințe de mărar poate ajuta la reducerea inflamației în corp, ceea ce poate fi util în tratarea unor afecțiuni inflamatorii, cum ar fi artrita sau boala inflamatorie intestinală. Mărarul are proprietăți diuretice ușoare și poate ajuta la promovarea sănătății tractului urinar. Consumul de ceai de semințe de mărar poate ajuta la eliminarea toxinelor și a excesului de lichide din corp.

Vezi și: Cel mai rău lucru care duce la demență. Este de 15 ori mai nociv decât fumatul și consumul de alcool

Anumite substanțe găsite în mărar, cum ar fi flavonoidele și potasiul, pot ajuta la menținerea sănătății inimii și a sistemului circulator prin reducerea tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol.

De altfel, consumul de ceai de semințe de mărar poate ajuta la reducerea durerilor menstruale și a altor simptome asociate cu sindromul premenstrual, cum ar fi crampele abdominale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel