Cel mai sănătos suc pentru inimă. Până la de trei ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde
Cel mai sănătos suc pentru inimă. Până la de trei ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde.
Medicul nutriționist Anca Hâncu a vorbit la Interviurile DC News și DC Medical despre ce să mâncăm în postul care se apropie.
Postul corect înseamnă o alimentație echilibrată, în ciuda lipsei unor alimente precum carnea. ”Să mâncăm proteine din năut, din salată de năut, din fasole, și nu cartofi pai pentru că e mare diferența cum ne aducem acele calorii”, subliniază medicul nutriționist Anca Hâncu la Interviurile DC News și DC Medical.
Potrivit acestuia, în timpul postului e important să ne aducem cantitatea de proteine cum se renunță la carne și sunt acceptate și chiftelele din soia, chiftelele care imită carnea, variante de brânză și iaurt tot din soia. ”Sunt variante corecte. Mai există pudra de cânepă care se pune în salate, proteine complexe. Când discutăm de un aport de proteine, variantele acestea sunt foarte bune”, completează medicul nutriționist Anca Hâncu.
Aceasta a ținut să sublinieze că, deși postim, ”aportul caloric e foarte important să fie echilibrat, să fie conform cu nevoile noastre energetice, nevoi pe care le stabilim în funcție de sex, de activitatea fizică, de metabolismul bazal al fiecărei persoane, iar atunci când mâncăm corect, corpul nostru se menține la aceeași greutate”.
Cel mai sănătos suc pentru inimă. Până la de trei ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde.
Sucul răcoritor care accelerează arderea grăsimilor. Reduce glicemia, curăță intestinul și sprijină metabolismul.
Acest compus natural previne degradarea creierului și îi oferă un scut protector.
Șase fructe care surclasează portocala la conținutul de vitamina C.
O plantă banală din grădină ar putea vindeca inflamațiile intestinale.
Oferind soluții naturale pentru stres și oboseală, acest remediu străvechi ne ajută să redescoperim armonia dintre corp și minte.
Reduc inflamația, protejează creierul și încetinesc îmbătrânirea. Și tot ce trebuie e să mănânci asta zilnic.
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.