
Floricele sunt o sursă de fibre, polifenoli și sunt sățioase. Cele de la cinematograf sunt diferite de cele făcute acasă.
Specialiști de la Asociația Americană a Inimii avertizează legat de modul în care sunt consumate floricele. Cele de la cinematograf, diferite de cele făcute acasă, conțin mult mai multă sare - care crește riscul de hipertensiune, AVC și alte boli cardiovasculare. Bogate în fibre, floricele conțin polifenoli - antioxidanți care au fost legați de o mai bună circulație a sângelui și de sănătatea digestivă, și de un risc mai mic de anumite tipuri de cancer.
Mai multe recomandări ale experților americani, AICI.
Cum puteți ține sarea (din alimentație) sub control puteți afla de AICI, dar și de ce substanțe toxice conțin ambalajele de popcorn - AICI.
-
Activitatea care îți protejează creierul. Previne uitarea16.07.2025, 20:10
-
-
-
-
Câinii pot mirosi boala Parkinson cu o precizie de până la 98%16.07.2025, 16:28
-
-
De ce a murit Mihai Leu. Mesajul transmis de prof. dr. Irinel Popescu02.07.2025, 13:56
-
-
-