Fulgii de ovăz: trucul aprobat de nutriționiști, care le schimbă gustul total

Un mic truc aprobat de nutriționiști îmbunătățește gustul fulgilor de ovăz. Totul durează doar câteva minute.
Există un truc simplu folosit pentru a aduce un gust mai plăcut fulgilor de ovăz. Se știe că sunt un mic dejun sănătos, dar, de asemenea, se știe că nu au cel mai bun gust din lume. Astfel, nutriționiștii aprobă că gustul poate fi îmbunătăit prin această metodă, fără a-i altera calitățile. Pur și simplu, fulgii sunt prăjiți în tigaie, ușor, după care se aaugă lichidul (apă sua lapte) în care vreți să-i gătiți.
Este o tehnică simplă și întregul proces de gătit se face în aproximativ zece minute, așa că da, durează mai mult decât aruncarea lor în cuptorul cu microunde, dar merită. Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă face să mâncați fulgi de ovăz cu mai multă plăcere dimineața (sau să încercați să vă inspirați familia să facă acest lucru), crearea unui plus de aromă este o modalitate bună de a face acest lucru.
Cratița se pune la foc mediu spre mic, iar când se înfierbântă se adaugă ovăzul în tigaia uscată. Se amestecă des timp de aproximativ 2 minute, până când ncep să se rumenească. Vor emite un miros de prăjit și vor deveni aurii cu pete. După aceea, pur și simplu adăugați lichidul de gătit și gătiți normal, în conformitate cu instrucțiunile de pe plită de pe ambalaj, potrivit eatingwell.com.
Pentru un mic dejun cu ocazii mai speciale, încercați să prăjiți ovăzul cu un pic de unt, care se rumeneste și creează o aromă și mai delicioasă. Grăsimea suplimentară vă ajută să mențineți senzația de sațietate mai mult timp.
Prăjirea ovăzului înainte de gătit creează o aromă mai pronunțată, ceea ce va face să aveți nevoie de mai puțin toping.
-
-
-
-
Menopauza crește riscul de boli cardiovasculare26.08.2025, 20:56
-
Insula Iubirii și provocările relațiilor. Rolul ispitelor în cupluri26.08.2025, 20:26
Ciorbă de pui a la grec: rețeta cremoasă și ușor acrișoară. Cum obții acrișorul perfect
Cum faci ciorbă de pui a la grec. Iată varianta cremoasă și ușor acrișoară. E ideală pentru zilele răcoroase
Brânza și iaurtul provoacă insomnie și vise urâte. Semnul subtil că ai intoleranță la lactoză
Ce se întâmplă dacă bei prea multă apă cu lămâie sau limonadă
Efectele negative ale apei cu lămâie. Ce se întâmplă dacă bei prea multă apă cu lămâie sau prea multă limonadă.
Uită de cafea! Aceste 5 băuturi îți vor da mai multă energie, fără efecte secundare
Consumul de brânză poate reduce riscul de demență. Colina, compusul care protejează creierul
Acest aliment sănătos reduce riscul apariției demenței. De altfel, previne și alte boli asociate cu îmbătrânirea.
Rețeta de smoothie care te dezumflă după masa de Paște. Iți dă energie rapid și reglează tranzitul intestinal
Rețetă de smoothie sănătos după masa de Paște.
15 alimente care îți cresc nivelul de energie pe timpul zilei. Fără zahăr sau cafea. Cum să previi oboseala și epuizarea
Probiotice și prebiotice explicate simplu: de ce ai nevoie de ambele?
Cafeaua cu lapte: remediu minune pentru inflamații. Ce se întâmplă atunci când o bei
Care este diferența dintre laptele degresat și laptele light?
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
Ce înseamnă, de fapt, "bio"? Detaliul nespus despre stilul de viață eco. Degeaba dacă tot umpli coșul de gunoi
De ce te doare capul după ce bei un pahar de vin. Ce ascunde vinul roșu și de ar putea fi periculos
Laura Cosoi, rețetă de "coaste de porumb": Un snack ideal pentru o zi toridă de vară
Laura Cosoi a dezvăluit rețeta de "coaste de porumb", o gustare ideală pentru vară.
Câte zile poți mânca din ouăle fierte de Paște. Medicul Doru Negru: Niciodată nu țin mai mult de atât. Ouăle fierte tari sunt indigeste
Medicul Doru Negru ne-a dezvăluit câte zile e recomandat să consumăm din ouăle fierte de Paște.
Ce se întâmplă dacă mănânci zilnic ouă. Oul, sursă excelentă de proteine și vitamine esențiale
Fructele și legumele congelate, beneficii. Dr. Bogdan Pascu: Au o densitate nutritivă mai mare
Asta se întâmplă dacă congelezi fructele și legumele. Răspunsul medicilor te va pune pe gânduri.
Orezul brun conține mai mult arsenic decât cel alb! De ce specialiștii spun să NU renunți la el?
Ține cartofii în apă cu gheață 10 minute. Nu-i mai prăji fără să faci asta!
Ți-au ieșit iar cartofii moi, lipicioși sau făcuți doar pe margini? Ține-i 10 minute în apă cu gheață și vezi diferența!
De ce ar trebui să pui o lămâie taiată în dormitor înainte de culcare? Efectul e uimitor
Pune o lămâie tăiată în dormitor înainte de culcare și vezi ce se întâmplă peste noapte. Rezultatul de va uimi!
Drob de miel, rețeta bunicii. Care este secretul gustului autentic
Scapă de mirosul de ceapă de pe mâini. 3 trucuri pe care trebuie să le încerci
Cum faci să dispară mirosul de ceapă de pe mâini. Iată câteva trucuri și sfaturi practice.