Fulgii de ovăz: trucul aprobat de nutriționiști, care le schimbă gustul total

Un mic truc aprobat de nutriționiști îmbunătățește gustul fulgilor de ovăz. Totul durează doar câteva minute.
Există un truc simplu folosit pentru a aduce un gust mai plăcut fulgilor de ovăz. Se știe că sunt un mic dejun sănătos, dar, de asemenea, se știe că nu au cel mai bun gust din lume. Astfel, nutriționiștii aprobă că gustul poate fi îmbunătăit prin această metodă, fără a-i altera calitățile. Pur și simplu, fulgii sunt prăjiți în tigaie, ușor, după care se aaugă lichidul (apă sua lapte) în care vreți să-i gătiți.
Este o tehnică simplă și întregul proces de gătit se face în aproximativ zece minute, așa că da, durează mai mult decât aruncarea lor în cuptorul cu microunde, dar merită. Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă face să mâncați fulgi de ovăz cu mai multă plăcere dimineața (sau să încercați să vă inspirați familia să facă acest lucru), crearea unui plus de aromă este o modalitate bună de a face acest lucru.
Cratița se pune la foc mediu spre mic, iar când se înfierbântă se adaugă ovăzul în tigaia uscată. Se amestecă des timp de aproximativ 2 minute, până când ncep să se rumenească. Vor emite un miros de prăjit și vor deveni aurii cu pete. După aceea, pur și simplu adăugați lichidul de gătit și gătiți normal, în conformitate cu instrucțiunile de pe plită de pe ambalaj, potrivit eatingwell.com.
Pentru un mic dejun cu ocazii mai speciale, încercați să prăjiți ovăzul cu un pic de unt, care se rumeneste și creează o aromă și mai delicioasă. Grăsimea suplimentară vă ajută să mențineți senzația de sațietate mai mult timp.
Prăjirea ovăzului înainte de gătit creează o aromă mai pronunțată, ceea ce va face să aveți nevoie de mai puțin toping.
-
Cine sunt pacienții care au nevoie de statine12.10.2025, 22:01
-
-
Ce a găsit Alexandru Rogobete într-un spital din România12.10.2025, 18:49
-
Operațiile de cancer, impact asupra imunității12.10.2025, 16:36
-
Brioșa, vedeta Jocurilor Olimpice 2024. Rețeta a fost dezvăluită. Ingredientul secret care a topit sportivii: Asta face diferența
Sportivii de la Jocurile Olimpice 2024 au fost înnebuniți după brioșele cu ciocolată din sala de mese. Care e secretul lor.
Pască fără aluat. Chef Sorin Bontea, rețeta simplă care face furori. Cum trebuie puse stafidele CORECT
Cum să reduci riscul de accident vascular cerebral cu o simplă schimbare în dietă, recomandată de un expert în nutriție
Așa reduci riscul de AVC. Un expert indică schimbarea alimentară simplă care poate face diferența.
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă. Remediul banal pe care nu l-ai știut până acum
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă: un truc simplu pentru sănătatea gâtului.
Rețeta minune de mic dejun care topește grăsimea. O femeie a slăbit 45 kg. Ingredientul banal de care ai nevoie
Rețeta de mic dejun ideală pentru pierderea în greutate. O femeie a slăbit 45 de kilograme cu ea.
Rețeta preferată a lui Ion Iliescu. Atât de simplă, dar ar putea fi secretul longevității lui
De ce te doare capul după ce bei un pahar de vin. Ce ascunde vinul roșu și de ar putea fi periculos
Murăturile, iaurtul și chefirul: cum îți transformă imunitatea în câteva zile
Alimentele fermentate sunt "super-eroii" care îți întăresc imunitatea și te feresc de virusuri.
Când adaugi sarea în tocănițe sau ciorbe: la început sau la mijloc? Greșeala pe care ai făcut-o
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Cum să faci prăjituri fără zahăr dar la fel de delicioase. Trucul pe care puțini îl știu
De ce să acoperi zacusca cu un strat subțire de ulei
Matcha Latte: băutura verde care a cucerit generația tânără. Cum te ajută să slăbești. Așa se prepară corect
De ce această băutură japoneză a cucerit generația tânără. Iată cum o poți prepara corect și ce beneficii are pentru sănătate.
Lucrul pe care trebuie să îl știi înainte să mai mânânci ardei copți. Ce se întâmplă în corp când îi consumi
Ce se întâmplă în corp atunci când mănânci ardei copți. Detaliul pe care trebuie să-l știi înainte să mai consumi ardei copți.
Crumble cu prune, desertul de toamnă pe care nu trebuie să-l ratezi
Un studiu arată că fructele uscate sunt legate de reducerea riscului de diabet de tip 2
Conform unui nou studiu surprinzător, consumul de fructe uscate este legat de reducerea riscului de diabet de tip 2.
Scapă de mirosul de ceapă de pe mâini. 3 trucuri pe care trebuie să le încerci
Cum faci să dispară mirosul de ceapă de pe mâini. Iată câteva trucuri și sfaturi practice.
Ce înseamnă, de fapt, "bio"? Detaliul nespus despre stilul de viață eco. Degeaba dacă tot umpli coșul de gunoi
Băutura care curăță organele. E minune pentru ficat și digestie. Un pahar e sănătate pură
Rețeta plină de fibre pe care o recomandă Mihaela Bilic: Măcar de 2 ori pe săptămână. E gata în 20 de minute
O simplă schimbare de dietă ar putea reduce riscul de deces prematur cu aproape 20%
Berea cu probiotice: un nou trend sănătos. Poate fi mai sănătoasă decât credeai
Lămâie în lapte: secretul pe care mulți îl țin ascuns. De ce să pui lămâie în lapte
Lămâie în lapte - de ce să pui lămâie în lapte. Beneficii surprinzătoare și cum să folosești această combinație.