Cum să-ți iasă cea mai bună supă gazpacho. Trucul marilor bucătari
Usturoiul este ingredientul care poate cauza probleme atunci când prepari gazpacho.
Usturoiul este ingredientul care poate cauza probleme atunci când prepari gazpacho.
Se crede că apa de trandafiri este unul dintre cele mai vechi produse de înfrumusețare de pe planetă, dar beneficiile sale sunt mult mai multe.
Pe lângă beneficiile digestive, iaurtul poate fi folosit și pentru îngrijirea pielii și a părului.
Tradiția spune că în Vinerea Mare nu se lucrează, nu se spală și nici nu se sacrifică animale.
Diabetul și dietele cu prea puțini carbohidrați sunt doar două motive pentru care ți-e mai mereu sete.
Sorin Mierlea, președintele Info Cons, trage un semnal de alarmă cu privire la alimentele sau hrana gata preparată achiziționată online.
Iată rețeta OMS pentru fabricarea gelului dezinfectant acasă, care te protejează de virusuri și bacterii.
Băile cu lapte și bicarbonat de sodiu sunt un răsfăț pentru picioarele obosite și cu bătături.
Alegerea cozonacilor pentru Paște e mai importantă decât pare. Iată ce spune un medic nutriționist despre asta.
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit la un post TV despre un leac cu orez care ajută la detoxifierea organismului, dar și la slăbit.
Iată o listă cu șase beneficii ale mierii. Unele dintre ele ele sunt surprinzătoare.
O mână de ierburi aromatice aruncate în apa din cadă face adevărate minuni pentru corp, scăpându-l de stres.
Uleiurile esențiale și banalele sunt doar două trucuri simple și naturale care fac ca pielea uscată să țină de trecut.
Dan Vodnar, profesor de Gastronomie Moleculară, explică de ce la o altitudine ridicată ouăle fierb mai lent.
O igienă dentară deficitară, cariile sau anumite boli creează un exces de bacterii rele în gură, implicit o respirație urât mirositoare.
Păpădiile, nelipsite din fiecare grădină, pot fi folosite în preparea unui desert delicios.
Spanacul este o sursă excelentă de vitamina K, A, C, B 2 și B6, acid folic, dar și de magneziu, fier, potasiu.
Mii de studii pe turmenic reconfirmă proprietățile sale curative și beneficiile consumului acestuia.
Aproape fiecare gospodină are în cămară alimente, cultivate în grădină, pe care le poate folosi ca antibiotice naturale.
Congelarea este o modalitate excelentă de conservare a alimentelor, dar sunt alimente care nu ar trebui niciodată să fie congelate.
Un studiu susține că o soluție din aspirină și apă întărește sistemul imunitar al plantelor.
Asta se întâmplă în corpul tău când dormi noaptea cu o lămâie pe noptieră.
Folosirea hotei, vase de gătit din oțel inoxidabil și filtre de apă sunt câteva soluții pentru o bucătărie cu cât mai puțini microbi.
O soluție care funcționează asemeni unui insecticid pentru insectele care atacă plantele puteți să o preparați acasă din apă și săpun.
Laptele de ovăz se obține din tărâțe de ovăz și apă.
O piele ca de bebeluș poate fi obținută mult mai ușor decât crezi, datorită câtorva ingrediente naturale din bucătărie.
Un odorizant de cameră cu ingrediente 100% naturale poate fi făcut acasă, fără prea mai costuri.
După ce ai băut ultimul strop de ceai, nu arunca pliculețele folosite pentru că ele pot fi foarte utile în gospodărie. Iată la ce: