Paula Seling, dieta cu care se menține în formă. ”Dacă le prepari cum trebuie sunt foarte gustoase”

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Paula Seling. FOTO Facebook @Paula Seling
Paula Seling. FOTO Facebook @Paula Seling

Paula Seling și-a schimbat alimentația în urmă cu 11 ani și este foarte mulțumită de rezultatele obținute. 

Paula Seling se numără printre persoanele care îmbină, în mod armonios, o dietă sănătoasă cu mișcarea pentru a obține rezultate foarte bune în privința unui stil de viață exemplar.

Iar pentru celebra artistă, acest lucru a însemnat și trecerea spre o alimentație vegană.

"Am un stil de viață sănătos și încerc să păstrez un echilibru în toate. Nu am vreo dietă anume, sunt vegană de 11 ani, mănânc plante. Întotdeauna se poate și mai mult, eu sunt obsedată  de sală, fac foarte multă sală, fac doar ce simt că mă face fericită, înot, dansez!

Ultima oară, înainte să fac Covid, pentru că l-am făcut și pe ăsta,  în urmă cu câteva luni, înainte de asta am alergat 11 kilometri și jumătate, într-o oră și 20 de minute. Alerg foarte mult, înot foarte mult, pentru mine acestea sunt reușite care mă ajută să mă simt bine", a declarat paula Seling pentru Click

Care este dieta Paulei Seling

Potrivit sursei menționate, dieta Paulei Seling este una ușor de urmat, fiind la îndemâna oricui dorește să își mențină greutatea, dar mai ales sănătatea. 

”De exemplu, dimineața mănânc salată de chestii verzi, ruccola, am mâncat urzici zilele trecute pentru că e mama la mine și mi-a făcut urzici, la prânz pot să mănânc năut cu o salată de varză albă și cu puțin orez cu ciuperci, iar seara pot să mănânc, la fel, o salată de crudități, rădăcinoase, morcov, cu semințe.

Par simple, dar dacă le prepari cum trebuie sunt foarte gustoase. Pe canalul meu de youtube am o serie de rețete vegane, care sunt făcute special pentru cei care vor să mănânce sănătos și gustos, de exemplu, șnițele de pleurotus, omletă vegană făcută din linte sau papară vegană  făcută din soia.

Găsiți acolo tot felul de rețete gustoase ce demonstrează că ce e vegan nu trebuie să fie scump și fără gust, ci dimpotrivă”, a mai spus artista de 43 de ani.

Dieta KETO, sănătate curată. Cum te scapă de scleroza multiplă și de OBOSEALĂ

Un studiu preliminar a constatat că participanții, pacienți cu scleroză multiplă recurentă-remisivă (SM), care au urmat o dietă kitogenică timp de 6 luni au înregistrat îmbunătățiri în ceea ce privește oboseala, starea de spirit, dar și calitatea vieții.

Studiul a demonstrat, în același timp, îmbunătățiri în ceea ce privește distanța de mers, dizabilitate și dexteritatea degetelor. Cu toate acestea, determinarea potențialului ca această dietă să fie un tratament complementar pentru SM va necesita cercetări suplimentare. (Citește mai departe AICI)

Vezi și: Monica Anghel, DIETĂ. Cum a slăbit 30 de kilograme în 15 luni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel