Adevărul despre mâncarea ambalată: Ce ascund etichetele și cum un simplu simbol pe ambalaj îți poate salva viața!
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că este foarte important cum este gătită carnea de porc, dar și ce bucată de carne se alege.
Untura de porc este ”un prieten, și la gust, și la sănătate”, spune medicul nutriționist Mihaela Bilic. Experul subliniază că este extrem de important modul în care gătim carnea și cu ce alimente o consumăm. ”Atenție mare la ce gătiți împreună cu carnea. Dacă lângă ea se află cartofi, paste, orez, acestea vor absorbi ca un burete grăsimea.
Nu uleiurile, indiferent că vorbim despre cel de floarea-soarelui sau de măsline, sunt cele mai sănătoase, ci untura, așa cum făcea bunica. Untura nu are niciun fel de risc când vine vorba despre supraîncălzire pentru că blochează intrarea aerului și oxidarea, implicit, stricarea cărnii. Deci, avem în untură un prieten și la gust, și la sănătate. Nu grăsimea animală crește riscul de boli cardiovasculare, ci prea multă grăsime, prea mult sedentarism, alcool, fumat, deci un stil de viață nesănătos”, a precizat dr Mihaela Bilic, potrivit Spectacola.
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Află de ce nu este recomandat să ții paharul de vin de cupă.
De ce ar trebui să pui orez în dulap. 6 lucruri utile pe care le poți face cu orezul.
6 plante mediteraneene care protejează împotriva bolilor cardiovasculare. Au un efect major.
Cele 5 greșeli comune pe care le faci în bucătărie și care îți pot îmbolnăvi toată familia.
Australienii au descoperit TRUCUL genial care îți scade factura la curent cu până la 90% vara!