Ce să nu pui niciodată pe față. Adina Hugeanu Hallas: trei produse sunt de ajuns

Florina Pop |
Data publicării:
EXCLUSIV
Cosmetice  FOTO: pexels.com
Cosmetice FOTO: pexels.com

Realizatoarea TV Adina Hugeanu Hallas a declarat la Interviurile DC News și DC Medical că trebuie să-ți cunoști tipul de ten și să folosești produsele potrivite.

Adina Hugeanu Hallas, realizatoare TV, recomandă reprezentantelor sexului frumos să-și cunoască tipul de ten, să vadă cu ce probleme se confruntă, să le rezolve și să utilizeze doar acele produse care li se potrivesc.

”Cred că această îngrijire trebuie să fie continuă și adaptată tipului de ten. Există foarte multe persoane care nu-și cunosc tipul de ten și încearcă anumite produse din auzite sau pentru că au văzut la cineva și așa mai departe. Consider că (n. r. asta) este un lucru greșit. Însă, întrebând și intervievând specialiști am învățat că este foarte important să-ți cunoști tipul de ten, să-i cunoști problemele tenului, să le rezolvi, după care să urmezi o rutină de îngrijire care să-ți facă bine. Asta nu înseamnă că trebuie să te dai cu zece mii de produse. Este de ajuns să ai trei produse, dar potrivite tipului tău de ten”, spune aceasta.

Întrebată care este elementul de bază din rutina sa zilnică de frumusețe, Adina Hugeanu Hallas a amintit curățirea eficientă a tenului, indiferent dacă în ziua respectivă a fost sau nu machiată.

”La ritualul meu de îngrijire adaug în această perioadă serumurile. Iarna mă bazez mai mult și pe aceste produse pe care nu le folosesc atât de mult în sezonul cald. Folosesc creme mult mai emoliente, mai onctuoase atunci când vine vorba de îngrijirea tălpilor sau despre mâini”, adaugă aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel