Adevărul despre zahăr: de ce corpul tău chiar NU poate trăi fără el!
De ce are nevoie corpul nostru de zahăr: mai mult decât un gust dulce. Cum să consumi zahăr în mod sănătos.
DIETĂ: Încerci să slăbești, dar nu vrei să renunți la mâncare? Iată toate alimentele pe care le puteți mânca, dar care nu te vor îngrășa:
DIETĂ: Alimentele care nu îngrașă
O ceașcă de floricele de porumb conține abia 31 kcal. Atenție, însă, nu cele cumpărate de la supermarket sau de la fast-food-ul de la film! Ci cele fără adaos de zahăr, unt, sare. Mai bine cumperi porumb boabe și-ți faci singur floricele!
Sigur, un măr pe zi poate ține medicul departe, dar fructul ajută și la digestie și te menține plin pentru perioade mai lungi de timp. De asemenea, este foarte bogat în potasiu și conține abia 50 de calorii, deci nu va face rău!
La fel ca merele, și acest fruct este bogat în mai mulți nutrienți și ajută digestia, permițându-vă să slăbiți mai repede datorită conținutului ridicat de apă.
Se știe că fructul dulce dizolvă grăsimile și ajută metabolismul proteinelor, ajutând la pierderea în greutate.
Ouăle fierte sunt extrem de benefice și nu cresc greutatea. Unul pe zi e suficient, pentru că ouăle sunt sățioase!
Bogați în apă, castraveții sunt excelenți pentru răcirea corpului și, de asemenea, ajută la pierderea în greutate. Acestea nu numai că ajută la reducerea balonării, ci și la arderea caloriilor.
O porție de vinete conține abia 24 kcal, fără ulei suplimentar. Dacă doriți să le faceți mai gustoase, le puteți coace sau găti cu ierburi și mirodenii! În plus, favorizează digestia pentru că ele conțin multe fibre.
De ce are nevoie corpul nostru de zahăr: mai mult decât un gust dulce. Cum să consumi zahăr în mod sănătos.
De ce să nu bei cafea dacă ieși în frig. Cum influențează corpul și sănătatea.
Ai dureri de stomac și senzație de arsură? Nu mai ignora semnalele. Ce alimente îți pot salva stomacul și pe care trebuie să le eviți.
Aceste 4 alimente trebuie evitate dacă ai hipertensiune arterială.
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.