DIETĂ: Alimentele pe care le poți mânca FĂRĂ să te îngrași

Dana Lascu |
Data publicării:
Dieta  Foto: Bill Oxford / Unsplash
Dieta Foto: Bill Oxford / Unsplash

DIETĂ: Încerci să slăbești, dar nu vrei să renunți la mâncare? Iată toate alimentele pe care le puteți mânca, dar care nu te vor îngrășa: 

DIETĂ: Alimentele care nu îngrașă

Floricele de porumb

O ceașcă de floricele de porumb conține abia 31 kcal. Atenție, însă, nu cele cumpărate de la supermarket sau de la fast-food-ul de la film! Ci cele fără adaos de zahăr, unt, sare. Mai bine cumperi porumb boabe și-ți faci singur floricele!

Merele

Sigur, un măr pe zi poate ține medicul departe, dar fructul ajută și la digestie și te menține plin pentru perioade mai lungi de timp. De asemenea, este foarte bogat în potasiu și conține abia 50 de calorii, deci nu va face rău!

Prune

La fel ca merele, și acest fruct este bogat în mai mulți nutrienți și ajută digestia, permițându-vă să slăbiți mai repede datorită conținutului ridicat de apă.

Ananas

Se știe că fructul dulce dizolvă grăsimile și ajută metabolismul proteinelor, ajutând la pierderea în greutate.

Ouă

Ouăle fierte sunt extrem de benefice și nu cresc greutatea. Unul pe zi e suficient, pentru că ouăle sunt sățioase!

Castraveți

Bogați în apă, castraveții sunt excelenți pentru răcirea corpului și, de asemenea, ajută la pierderea în greutate. Acestea nu numai că ajută la reducerea balonării, ci și la arderea caloriilor.

Vinetele

O porție de vinete conține abia 24 kcal, fără ulei suplimentar. Dacă doriți să le faceți mai gustoase, le puteți coace sau găti cu ierburi și mirodenii! În plus, favorizează digestia pentru că ele conțin multe fibre. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel