Frunzele de dafin atrag norocul și prosperitatea. Iată cum trebuie să le folosești

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Frunzele de dafin atrag norocul și prosperitatea.  Foto: Freepick @feliks-khramykh
Frunzele de dafin atrag norocul și prosperitatea. Foto: Freepick @feliks-khramykh

Frunzele de dafin sunt folosite de unele popoare pentru a atrage norocul și prosperitatea în casă.

Nu este un secret faptul că frunzele de dafin au proprietăți culinare remarcabile. Dar știi că, pe lângă faptul că aromatizează preparatele, această plantă are și alte virtuți? 

Dacă ai crezut că frunzele de dafin sunt folosite doar la gătit, ei bine vei fi surprins să afli că aceasta au și alte beneficii. Dacă vrei sa atragi norocul și prosperitatea în casă folosește frunze de dafin.

Dar cum să folosești frunzele de dafin pentru a atrage norocul și prosperitatea? Iată un ritual pe care trebuie să-l faci pentru a te bucura de beneficiile acestei plante.

Arde frunze de dafin în casă: obiceiul grozav pentru sănătatea ta

Pe lângă proprietățile sale culinare, dafinul are și beneficii spirituale și energetice. Grecii și romanii l-au folosit pentru a atrage norocul și succesul. În lumea ezoterismului, dafinul are proprietăți protectoare și este folosit pentru a alunga vibrațiile negative și spiritele rele.

Potrivit Feng Shui, o artă antică chineză, frunzele de dafin atrag banii și norocul. Feng Shui este o filozofie bazată pe energie. Această artă consideră că obiectele care ne înconjoară au o energie, iar echilibrul acestor energii din jur este cel care acționează asupra stilului nostru de viață.

Principiile Feng Shui se bazează pe armonizarea fluxului de energii pozitive, folosind obiecte specifice care permit îmbunătățirea energiilor prezente. Printre lucrurile folosite pentru a atrage energia pozitivă se numără frunzele de dafin. 

Planta aromatică ce curăță rinichii. Reduce inflamația, îmbunătățește circulația sângelui. Este supranumită planta nobilă

Arderea frunzelor de dafin este cea mai comună tehnică de atragere a banilor și a norocului în casă. Acest ritual este simplu.

Ai nevoie de câteva frunze de dafin uscate și un recipient metalic. Unii oameni preferă să scrie pe frunza de dafin ceea ce doresc să atragă.  Acest pas este opțional. Folosește o pensetă pentru a ține frunza. Cu o brichetă aprinde celălalt capăt al frunzei. Pune frunza de dafin în recipientul metalic pentru ca aceasta să ardă. Aroma sa va umple caca cu un miros foarte subtil și plăcut.

Vrei să multiplici efectul laurului? Adaugă zaț de cafea și scorțișoară când arzi frunzele de dafin. Potrivit Feng Shui, aceste ingrediente sporesc puterea frunzelor de dafin pentru a atrage norocul și bogăția.

Oțetul de mere este un aliat pentru sănătatea părului. Cum îl poți folosi 

Ai nevoie de frunze de dafin uscate și un recipient metalic. Pune zațul de cafea și scorțișoara pudră în recipientul pe care îl vei folosi pentru ardere. Aprinde frunza de dafin și pun-o în recipientul pregătit. 

Pentru a arde frunzele de dafin, este indicat ca acestea să fie bine uscate. Frunzele proaspete nu vor arde ușor.

De ce să îți pui cartof crud pe față. Efecte uimitoare în doar câteva minute


Poți usca frunzele de dafin la aer. Aranjează frunzele de dafin într-un singur strat pe platou și acoperă-le cu un prosop de hârtie. Pune platoul într-un loc aerisit și uscat, ferit de lumina directă a soarelui. Întoarce frunzele după prima săptămână, astfel încât acestea să se usuce pe ambele părți uniform.

Care sunt celelalte virtuți ale frunzelor de dafin?

Pe lângă faptul că atrag noroc și bogăție, frunzele de dafin pot fi folosite pentru a ameliora anxietatea. Într-adevăr, fumul de la arderea frunzelor de dafin conține linalol, un compus care se găsește și în lavandă. Mai mult, este folosit și pentru a trata anxietatea. Un studiu publicat în 2010 a demonstrat că acest compus ajută la reducerea anxietății și  promovarea relaxării.

Mersul nordic: de ce este bun pentru sănătate. Cum trebuie să mergi dacă vrei să slăbești

Fumul care emană din arderea dafinului poate fi folosit și pentru a parfuma casa. În plus, dafinul este renumit pentru proprietățile sale deodorizante. Atenție, se recomanda a nu arde mai mult de 3 frunze de dafin odată.

Datorită frunzelor de dafin, nu numai că vei atrage noroc și prosperitate în casa ta, dar vei putea să-ți îmbunătățești calitatea somnului și să elimini mirosurile neplăcute care te deranjează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel