Ghimbirul, eficient în lupta cu kilogramele: 5 ceaiuri cu ghimbir care te ajută să slăbești

Ceaiul de ghimbir poate ajuta la scăderea în greutate, deoarece are proprietăți puternice diuretice și termogene, stimulând metabolismul și stimulând organismul să consume mai multă energie....
Iată 5 rețete ușoare de ceai de ghimbir pentru slăbit
Următoarele rețete pot contribui la creșterea beneficiilor ghimbirului, în special în
Ceai simplu de ghimbir
Ceaiul de ghimbir trebuie preparat în următoarea proporție: 1 lingură de ghimbil la un litru de apă (sau 2 cm de ghimbir proaspăt în 200 ml de apă)
Puneți ingredientele într-o cratiță și fierbeți timp de aproximativ 8 până la 10 minute. Oproți focul, acoperiți-o până se răcește și strecutați bătura.
Specialiștii recomandă ceaiul de ghimbir de trei ori pe zi.
Pentru a crește efectul de scădere în greutate al ghimbirului, este important să urmați o dietă cu conținut scăzut de grăsimi, fără zahăr și să faceți mișcare regulată.
Ghimbir cu scorțișoară
Consumul de ceai de ghimbir cu scorțișoară este o modalitate de a spori efectele de scădere în greutate ale ghimbirului, deoarece scorțișoara stimulează arderea grăsimilor și ajută la scăderea poftei de mâncare, deoarece conține fibre care măresc sațietatea. În plus, scorțișoara ajută și la reglarea nivelului zahărului din sânge, la scăderea colesterolului, a trigliceridelor și a tensiunii arteriale.
Aceleași cantități ca și la ceaiul de ghimbir la care se adaugă scorțișoară, se lasă la foc mediu 5-10 minute.
Ghimbir cu turmeric
Turmericul este cunoscut ca unul dintre cele mai puternice ingrediente antiinflamatoare și antioxidante, aducând beneficii pentru sănătate, cum ar fi îmbunătățirea sistemului imunitar, producția de hormoni și circulația.
Adăugați 1 bucată de ghimbir la 500 ml de apă și aduceți la fierbere. Odată fiert, opriți focul și adăugați 2 lingurițe de curcuma, acoperind tigaia și lăsând ceaiul să se infuzeze timp de 10 minute înainte de a bea.
Ghimbir cu suc de ananas
Ghimbirul cu suc de ananas este o alegere excelentă pentru zilele toride, ca un ajutor pentru digestie. Pe lângă proprietățile digestive ale ghimbirului, ananasul conține bromelaină, o enzimă care ajută la digestia proteinelor.
Puneți un ananas feliat într-un blender cu una sau două bucăți de ghimbir, amestecați și serviți-l la rece, fără strecurare și fără a adăuga zahăr. De asemenea, puteți adăuga mentă și gheață pentru a face sucul mai gustos.
Limonadă de ghimbir
Pentru zilele mai calde, o opțiune excelentă este de a face limonadă de ghimbir, care are beneficii de slăbit.
Ingrediente
1 litru de apă; 4 lămâi; 5 g de ghimbir, ras sau măcinat.
Sucul de la cele patru lămâi se pune într-un vas împreună cu apa și ghimbirul. Lăsați amestecul să stea la frigider timp de cel puțin 30 de minute. Consumați limonada pe parcursul zilei, de exemplu, ca înlocuitor pentru un litru de apă.
Patru alimente de evitat pentru a reduce tensiunea arterială
Aceste 4 alimente trebuie evitate dacă ai hipertensiune arterială.
Impactul consumului de zahăr asupra sănătății mintale. Cât de ușor se formează dependența de zahăr și de ce nu este doar o problemă alimentară
Antioxidanții explicați în termeni simpli. De ce sunt esențiali în lupta împotriva radicalilor liberi
Cel mai subestimat aliment pentru siluetă. Îl ai deja în bucătărie!
Ai încercat totul ca să slăbești și tot nu funcționează? Nutriționiștii spun că acest aliment banal din bucătărie e cheia!
10 alimente care scad glicemia în mod natural. Un fruct banal ține diabetul sub control
Pierderea în greutate nu este întotdeauna sănătoasă. Studiul care arată riscurile pentru unii pacienți
Cine nu ar trebui să slăbească. Riscurile sunt uriașe. Se poate ajunge chiar la deces.
Când se strică mierea? Mituri și realități despre acest super-aliment
Deși este cunoscută pentru proprietățile sale nutritive și durabilitatea sa impresionantă, mierea nu este imună la deteriorare.
Această combinație de alimente îți topește grăsimea de pe burtă
Autofagia: curățenia generală a corpului. Distruge celulele canceroase și întărește sistemul imunitar. Cât timp durează
Bărbați vs. femei: cine ar trebui să mănânce mai mulți carbohidrați dimineața. Alegerea corectă, bazată pe știință
Ce se întâmplă dacă mănânci puiul cu tot cu piele? Adevărul te va surprinde
Adevărul despre slăbit. Ce funcționează, de fapt, și cum poți scăpa de grăsime. AICI e secretul!
Gătești cu acest ulei? Hrănește una dintre ele mai agresive forme de cancer
Greșeala care distruge nutrienții din broccoli. Cum să gătești broccoli pentru beneficii maxime
Tot ce s-a spus până acum despre slăbit este greșit! De ce "mănâncă mai puțin și mișcă-te mai mult" nu ajută
Ora la care mănânci, impact asupra kilogramelor
Legătura dintre alimentație și durere. Cum o dietă echilibrată luptă împotriva durerii cronice
Sucurile verzi: detox real sau doar marketing?
Alimentele care îți cresc imunitatea. Te țin departe de răceli și alte boli
Alimentele care îți sprijină apărarea naturală a organismului. Ce rol joacă alimentele în stimularea sistemului imunitar.
Mâncatul la momentul potrivit, mai important decât somnul pentru sănătatea inimii
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Legătura ascunsă dintre intestin și anxietate. Dieta care îți calmează creierul
Greșeala care îți blochează procesul de slăbire. Andreea Chirilă: Creierul nu percepe "nu" și "niciodată"
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima