Ingredientul cheie care îți taie foamea. Cum îl poți consuma

Ghimbirul este renumit pentru multiplele beneficii asupra sănătății, Recent, oamenii de știință au descoperit un alt avantaj: acela că poate reduce senzația de...
Ghimbirul se numără printre cele mai sănătoase (și cele mai delicioase) condimente de pe planetă.
Este bogat în nutrienți și compuși bioactivi care aduc beneficii semnificative pentru corp și creier.
Ghimbirul este adesea folosit pentru reducerea grețurilor, durerilor musculare, inflamației și a nivelului de zahăr din sânge.
Noile cercetări adaugă un alt beneficiu pe listă: reducerea foamei.
Potrivit unui studiu, consumul a 2 grame de praf de ghimbir, diluat în apă fierbinte, la micul dejun, a redus senzația de foame simțită după masă.
De asemenea, acesta poate fi consumat și alături de lămâi, în limonadă, sporind astfel efectele slăbirii.
-
-
-
Ce să faci imediat și ce să NU faci dacă simți miros de gaz în casă17.10.2025, 18:58
-
-
Dieta antiinflamatoare: alimentele care reduc riscul de boli inflamatorii. Rolul dietei în controlul inflamației din corp
Bea apă caldă dimineața și vezi ce se întâmplă. 3 efecte imediate la care nu te așteptai
Adevărul șocant despre dietele antiinflamatorii. Ce funcționează cu adevărat
Cum să slăbești fără dietă. Trucul simplu care funcționează mereu
Băutura minune cu oțet și chia pe stomacul gol. Lygia Alexandrescu avertizează: Împreună produc variații de tensiune
Dieta care reduce riscul de Alzheimer, indiferent de vârstă
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima
Ce să mănânci pentru a-ți îmbunătăți sănătatea digestivă după 50 de ani. Alimentele care îți protejează stomacul și flora intestinală
Cum scap de pofta de dulce
3 motive să nu mănânci mult seara. De ce mâncatul târziu poate fi dăunător
Alimentele care reduc inflamația în două săptămâni. Medicii le recomandă
Aceaste alimente reduc inflamația în două săptămâni, spun medicii.
Vegan, vegetarian sau omnivor: care dietă îți protejează microbiomul. O alegere care îți poate schimba sănătatea
Alimente care funcționează ca injecțiile pentru slăbit. Ce recomandă un expert în nutriție
Cum să slăbești cu ciorbă. Mihaela Bilic dezvăluie trucul: Nimic nu satură mai bine! E ieftină, umple stomacul
Ai trecut de 50 de ani? Așa te ajută alimentația să-ți protejezi mușchii
După 50, corpul tău are nevoie de altceva – află ce alimente te ajută să eviți durerile și accidentările! Cum îți poate proteja dieta mușchii și oasele!
Nutriția post-antrenament: ce alimente accelerează recuperarea? Importanța mâncării corecte pentru regenerarea musculară
Legătura dintre alimentație și durere. Cum o dietă echilibrată luptă împotriva durerii cronice
Hidratarea: secretul sănătății la orice vârstă. De ce nevoile de apă cresc odată cu vârsta
De ce este chefirul atât de sănătos. Beneficiile acestui superaliment și cum să alegi cel mai sănătos chefir
De ce să nu mai combini niciodată carne cu cartofi. Ce se întâmplă când ajung împreună în stomac
Legumele crucifere, arma secretă împotriva hipertensiunii
Acestă legumă scade hipertensiunea arterială și previne degradarea creierului.
Adevărul despre produsele "high protein". Cât de bune sunt proteinele, de fapt? Când "bogat în proteine" sună mai sănătos decât este
Patru alimente de evitat pentru a reduce tensiunea arterială
Aceste 4 alimente trebuie evitate dacă ai hipertensiune arterială.