Legumele crucifere, arma secretă împotriva hipertensiunii
Acestă legumă scade hipertensiunea arterială și previne degradarea creierului.
Ghimbirul este renumit pentru multiplele beneficii asupra sănătății, Recent, oamenii de știință au descoperit un alt avantaj: acela că poate reduce senzația de...
Ghimbirul se numără printre cele mai sănătoase (și cele mai delicioase) condimente de pe planetă.
Este bogat în nutrienți și compuși bioactivi care aduc beneficii semnificative pentru corp și creier.
Ghimbirul este adesea folosit pentru reducerea grețurilor, durerilor musculare, inflamației și a nivelului de zahăr din sânge.
Noile cercetări adaugă un alt beneficiu pe listă: reducerea foamei.
Potrivit unui studiu, consumul a 2 grame de praf de ghimbir, diluat în apă fierbinte, la micul dejun, a redus senzația de foame simțită după masă.
De asemenea, acesta poate fi consumat și alături de lămâi, în limonadă, sporind astfel efectele slăbirii.
Acestă legumă scade hipertensiunea arterială și previne degradarea creierului.
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.
Ai dureri de stomac și senzație de arsură? Nu mai ignora semnalele. Ce alimente îți pot salva stomacul și pe care trebuie să le eviți.
Cine nu ar trebui să slăbească. Riscurile sunt uriașe. Se poate ajunge chiar la deces.
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima