Când rămâi mai ușor însărcinată și legătura cu zona unde stai. Dovezi statistice
Un prim studiu de acest gen arată când ai mai mari șanse să rămâi însărcinată și că, de fapt, contează și zona unde stai. Iată informațiile:
Un prim studiu de acest gen arată când ai mai mari șanse să rămâi însărcinată și că, de fapt, contează și zona unde stai. Iată informațiile:
Comisarii de la Protecția Consumatorilor din București au controlat 32 de societăți comerciale din incinta școlilor și liceelor.
Muzica, somnul, banalul zâmbet și prietenii sunt câteva argumente care vă ajută să aveți o stare de bine.
Consumarea unei diete de tip fast food timp de cel puțin o săptămână poate afecta subtil funcția creierului și ar încuraja tinerii să mănânce excesiv.
Consumul de cafea, luare medicamentelor doar cu rețetă și sportul sunt câteva dintre recomandările medicilor pentru un ficat sănătos.
Pe lângă mai mult acid stomacal și probleme cu ficatul, alcoolul are efecte asupra sănătății oaselor și modifică temperatura corporală.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic a explicat de ce sunt bune murăturile și de ce ar trebui să consumpm varză murată, dar și alte murături.
Prea multe mese mici, gustări emoționale sau chiar prea mult somn sunt doar câteva dintre motivele din cauza cărora nu slăbiți.
Mirosul al iubitului sau al iubitei poate îmbunătăți somnul, sugerează un studiu realizat de psihologii de la Universitatea Columbia Britanică.
Un studiu recomandă ca medicamentele împotriva hipertensiunii arteriale să fie luate seara, înainte de culcare, nu dimineața.
Diabetul și tensiunea arterială ridicată sunt două dintre cele mai commune boli ale rinichilor. Medicii vă sfătuiesc să vă faceți controale periodice.
Grăsimile care provin din plante și pește sunt mai benefice pentru sănătate și siluetă, susțin specialiștii Clinicii Mayo din SUA.
O serie de reguli ar trebui cunoscute și respectate înainte de a duce mâncare la spital unei persoane bolnave.
Specialiștii recomandă câteva alimente de consumat și altele de evitat în diferite afecțiuni cu dureri cronice precum artrita sau boala colonului iritabil.
Explicaţiile psihologului Laura Maria Cojocaru ne învață cum să învingem singurătatea de Ziua îndrăgostiților.
Psihologii susțin că nu este egoism să ne iubim pe noi înșine. Specialista Angela Nuțu oferă trei sfaturi despre cum să fim împăcați cu noi înșine.
Meditația care pune accentul pe nejudecarea emoțiilor i-ar ajuta pe perfecționiști să se recupereze din momente intense de stres.
Ar fi nevoie de doar 20 de minute de exercițiu fizic ca să se obțină același efecte pentru memoria de lucru ca și cafeaua.
Un studiu recent susține că mersul pe jos - fie și doar 15 minute zilnic - poate adăuga ani la viață.
Un studiu recent despre consumul de carne roșie și procesată arată că acestea cresc riscul de boli ale inimii și vaselor de sânge, dar și de moarte prematură.
Psihologii ne sfătuiesc să punem mai mult accentul pe aici și acum, adică pe prezent.
Schimbarea ceasurilor cu o oră înainte primăvara și pierderea unei ore de somn crește riscul de accidente fatale de mașini, arată o nouă cercetare.
Cursurile sunt parțial suspendate în 47 de școli din București. Nicio unitate de învățământ nu este închisă total din cauza gripei.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune, într-o postare pe Facebook, ce trebuie să conțină o farfurie ca să fie considerată ”ideală”.
Mai multe școli și grădinițe din București își suspendă cursurile din pricina gripei și a unor probleme apărute după decontaminare.
Magneziul, un mineral de care organismal are nevoie ca să funcționeze optim, e responsbail de bunul mers al mușchilor, nervilor, oaselor și inimii.
Epidemia din China ar putea afecta turismul din întreaga lume, dacă se va răspândi panica în continuare. Cel puțin asta arată experiențele trecute.
Unele îndeletniciri vă pot ajuta să scăpați de stres și să vă calmați mintea, de la a ști cum să respirați până la sport și ascultat muzică.
Medicii de la un serviciu telefonic gratuit oferă câteva sfaturi părinților pentru a preveni îmbolnăvirea copiilor.
Vitamina D, numită și "vitamina solară", este necesară organismului uman pentru a-l menține sănătos și a lupta împotriva infecțiilor.