Rețetă secretă DETOX a unui nutriționist american - băutura care-ți curăță organismul și te întinerește

Dana Lascu |
Data publicării:
Detoxfiere      Foto: Pixabay
Detoxfiere Foto: Pixabay

Un cunoscut nutriționist american a dezvăluit o rețeta secretă a unei băuturi detox, pe care a inventat-o pentru el, și care-ți curăță organismul, are efecte energizante și de întinerire! Iată ce conține aceasta:

În ziua de azi e aproape imposibil să eviți total efectele chimicalelor asupra sănătății. Ele se găsesc în toate, de la alimente, la mobilă, haine, cosmetice etc. Peste ele, însă, se adaugă și factorii de poluare externi, așa că efectul nefast crește. Drept rezultat, organismul uman este afectat. „Dacă vă simțiți greoi și lent, este posibil să fie timpul pentru băutura mea secretă de detoxifiere, care vă poate ajuta să vă curățați corpul și să vă faceți să vă întineriți”, arată dr Axe, un cunosct nutriționist american. 

Aceasta este o rețetă simplă care necesită doar câteva minute pentru a o pregăti și include ingrediente cheie pentru detoxifiere naturală, inclusiv suc de lămâie, oțet de mere, ghimbir, scorțișoară și piper Cayenne. Este atât răcoritoare, cât și energizantă, așa că încercați pentru micul impuls de care avem nevoie din când în când cu toții.

Ingredientele cheie

- Oțetul de mere: s-a demonstrat că vă îmbunătățește metabolismul și funcția digestivă, în timp ce lucrează pentru a vă curăța ficatul și sistemul limfatic.

- Sucul de lămâie are un efect alcalin asupra corpului și ajută la reglarea nivelului pH-ului. Creștenivelului de energie, contribuie la detoxifierea corpului, menține pielea strălucitoare datorită conținutului de vitamina C, și îmbunătățește funcția imună.

- Scorțișoara, pudra de ardei cayenne și ghimbirul conțin compuși terapeutici care ajută la reducerea inflamației, la digestie și la stimularea metabolismului.

- Mierea - opțional poate fi inclusă în băutură. Adaugă puțină dulceață acestei băuturi în timp ce hrănește corpul cu antioxidanți.

Cum se face: 

- Încălziți 350 – 500 de ml de apă

- Adăugați ingredientele, amestecând continuu: 2 lingurițe de oțet de mere; o jumătate de linguriță de gimbir ras, un sfert de linguriță de scorțișoară și un vârf de cuțit de pudră de ardei Cayenne. În final, adăugați 2 linguri de suc de lămâie proaspăt stors și o linguriță de miere (opțional). 

- Amestecați bine și beți câte un pahar pe zi, cu 20 de minute înainte de masa de prânz. Pentru o cură mai intensă, beți câte un pahar înainte de fiecare masă, timp de două săptămâni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel