Siluetă de vedetă. La ce alimente a renunțat Elena Gheorghe

Adisa Codruț |
Data publicării:
Elena Gheorghe Instagram
Elena Gheorghe Instagram

Artista Elena Gheorghe a mărturisit care este secretul siluetei sale de vis.

La 36 de ani și mamă a două copii, artista Elena Gheorghe se bucură de o frumusețe de invidiat și de un corp de revistă. Elena Gheorghe a dezvăluit care este regimul ei alimentar. Chiar dacă viața ei se împarte între familie și carieră, aceasta este toată doar un zâmbet și nu pare că obosește vreodată. În vârstă de 36 de ani, Elena Gheorghe se bucură de o siluetă de vis și o frumusețe răpitoare. Artista a renunțat la multe alimente pentru un plus de energie. Aceasta a dezvăluti că trecerea a fost una treptată, la recomandarea nutriționistului. 

Ce nu mai mănâncă Elena Gheorghe de un an și jumătate? „Sunt mult mai atentă decât în trecut, în sensul în care de un an și jumătate am renunțat la carne, iar în ultima lună și jumătate am renunțat și la ou și la lactate și am un plus de energie. Am renunțat treptat, nu dintr-odată, pentru că sfatul nutriționistului a fost să nu fie brusc, dar deja simt rezultatele pozitive. Am făcut și un detox care mi-a priit. Nu mai beau cafea, deci sunt cuminte”, a spus Elena Gheorghe pentru VIVA!.

Ce a mai declarat artisa Elena Gheorghe puteți citi pe Spectacola. 

Mama sa, Mărioara Man Gheorghe, cântăreață de muzică populară, a vorbit  la Interviurile DC Medical și DC News despre trucurile de frumusețe pe care le folosea atunci când era de vârsta fiicelor sale, dar și despre pasiunea pentru machiaj pe care acestea "i-au furat-o", încă din copilărie. Mărioara Man Gheorghe și-a început cariera în muzică la o vârstă fragedă. la 16 ani deja era artist profesionist și, evident, a fost nevoită să acorde o atenție sporită și aspectului fizic. Pe atunci, spune artista, nu erau așa multe proceduri estetice care să ajute doamnele. 

"Nu erau atât de multe proceduri și cred că e și ceva din genă, zic eu. Mama mea are 85 de ani și are un ten foarte frumos. Nu pot să spun că am făcut tratamente, pe vremea când eram de vârsta fiicelor, niciodată. Doar mă spălam, poate îmi curățam cu tărâțe fața, poate o mască cu castravete. Mă machiam foarte des, pentru că eu am cântat de mică și, normal, toată viața mea am fost machiată și a trebuit să mă demachiez. Știți care e demachiantul, nu? Laptele acela demachiant românesc, care există și acum, și care îmi place și acum foarte mult, deși sunt atât de multe alte demachiante", a povestit Marioara Man Gheorghe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel