De ce să nu mai ții roșiile în frigider
Află de ce nu ar trebui să mai păstrezi roșiile în frigider. Uite cum să le depozitezi corect pentru a te bucura de aroma lor naturală.
Nutriționista Cori Grămescu a vorbit la Interviurile DC News și Spectacola despre câte semințe ar fi bine să mâncăm într-o zi ca să nu ne îngrășăm.
Din alimentația zilnică ar fi bine să nu lipsească grăsimile, care, potrivit medicilor nutriționiști, ar trebui luate din surse cât mai neprocesate.
”Este bine să luăm grăsimile din suse cât mai neprocesate: măsline, nuci crude, semințe avocado. Sunt opțiuni mult mai bune decât uleiul adăugat în alimente pentru că au și fibre, au și proteine. Ne țin mult mai mult de foame decât uleiul simplu. Dar, din păcate, dezavantajul este că pentru a nu depăși aportul caloric necesar pentru menținerea greutății, din păcate, porțiile sunt modeste. Vorbim de 20-30 de grame pe zi, nu mai mult pentru că oleaginoasele în general sunt foarte bogate în calorii și riscăm dintr-o punguță de alune să mâncăm jumătate din caloriile dintr-o zi”, explică nutriționista Cori Grămescu, la Interviurile DC News și Spectacola
Află de ce nu ar trebui să mai păstrezi roșiile în frigider. Uite cum să le depozitezi corect pentru a te bucura de aroma lor naturală.
Ai șters vreodată telefonul cu spirt? Ce urmează să afli s-ar putea să te șocheze.
De ce ar trebui să pui oțet în rezervorul toaletei? Trucul pe care nu ți l-a spus nimeni până acum și pe care trebuie să îl încerci.
De ce ar trebui să-ți bagi picioarele în apă cu sare cel puțin o dată pe săptămână. Cele 5 efecte uimitoare de care trebuie să afli.
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Aceasta este ora exactă la care trebuie să îți bei cafeaua.