Dieta WUSHU. Florin Dumitrescu: Ești alt om! Te poți lăsa și de fumat așa. Dimineața, pe stomacul GOL

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Dieta wushu - Foto: Freepick @prostooleh
Dieta wushu - Foto: Freepick @prostooleh

Chef Florin Dumitrescu a vorbit despre dieta Wushu.

Cele mai vechi și cele mai complexe arte marțiale provin din China și sunt cunoscute sub numele de Wushu. Datorită stilului lor de viață, a luat naștere și dieta Wushu.

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari și chiar dacă se află pe micile ecrane de mulți ani, fanii știu puține lucruri despre viața lui personală.

Un lucru mai puțin știut este că din cauza unor probleme de sănătate, Florin Dumitrescu a trebuit să urmeze o dietă strictă.

Invitat în podcast-ul lui George Buhnici, juratul de la "Chefi la Cuțite" a vorbit despre dieta Wu-Shu, dar și despre unele dintre obiceiurile sale alimentare.

"Eu nu sunt cel mai bun exemplu, că am 35 de ani și arăt a 40 și ceva. Eu beau cafea dimineața, nu prea mănânc", a spus cheful bucătar.

"Dar m-a învățat cineva ceva, pentru că eu, după filmări, îi fac un set de analize ca să văd ce suplimente trebuie să iau ca să mă repun în formă. Și mi-am făcut un set de analize, eram dat peste cap total: început de pancreatită, început de diabet, început de multe.

Și-mi zice nenea ăsta: tu poți să iei suplimentele, sau poți să mai faci o chestie să-ți dai reset la corp. Cum adică? Dieta Wushu!

Luptătorii Wushu, arte marțiale, dimineața pe stomacul gol bagă 2 litri de apă. Imediat ce te-ai trezit, ai luat paharele, calculezi 2 litri, le bei, te poți lăsa și de fumat. Schimbă organismul, schimbă gustul, schimbă tot.

Bei 2 litri, îți iei o oră să stai la baie, dar într-o lună ești alt om", a mai spus el.

Bruce Lee ar fi adeptul dietei Wushu

Pentru ca un artist marțial să își atingă potențialul maxim, trebuie să își optimizeze nutriția, așa că apelează la dieta Wushu, adică să mănânce aproximativ 4-6 mese pe zi, cu gustări între ele.

Și Bruce Lee folosea acest tip de nutriție și credea că un artist marțial ar trebui să consume doar ceea ce este necesar și să nu mănânce alimente care nu sunt benefice. Prin urmare, Lee a stat departe de alimentele care aveau calorii goale, zaharuri rafinate, prăjeli și alcool.

Bruce Lee ar mânca un castron de cereale muesli, pentru că această cereală conține cereale integrale, nuci și fructe uscate. Astfel, Bruce ar folosi 2% lapte în cereale și ar bea un pahar pe zi.

În meniul lui ar mai include și suc de portocale și ceai, iar la mijlocul zilei ar bea suc sau o băutură proteică.

Ar adăuga câteva ouă, germeni de grâu, drojdie de bere, unt de arahide, lecitină granulară, banane și alte fructe.

Bruce mânca un bol cu ​​carne, legume, orez și bea ceai.

Seara, Brue Lee ar mânca spaghete și salată sau orez și legume cu carne sau pui, alături de un pahar cu lapte 2% și ceai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel