Fructul care elimină grăsimea de pe burtă. Consumă-l în fiecare dimineață

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un remediu de prune elimină grăsimea de pe burtă. Consumă-l în fiecare dimineață. Sursa foto: freepik.com
Un remediu de prune elimină grăsimea de pe burtă. Consumă-l în fiecare dimineață. Sursa foto: freepik.com

Un fruct este aliatul tău în lupta cu grăsimea de pe burtă. Prepară un cocktail în care vei adăuga și alte ingrediente pentru un rezultat îmbucurător.

Dacă există un lucru care este cu adevărat de bun în procesul de pierdere în greutate, acesta este eliminarea grăsimii de pe burtă. Deosebit de dură, această metodă reprezintă o provocare majoră în timpul procesului de slăbire.

Rețeta despre care vorbi este un cocktail care reunește cele mai bune alimente de slăbit și care menține o stare de sănătate foarte bună. Vorbim despre prune uscate, fulgi de ovăz, semințe de in, cacao și iaurt.

Prunele au un conținut scăzut de calorii și au un gust dulce. Astfel, cea mai mare parte a energiei pe care o aduce organismului este de origine glucidică, fără a conține totuși lipide. Cu indicele său glicemic destul de scăzut, prunele sunt recomandate de experții în pierderea  în greutate. De asemenea, prunele sunt bogate în fibre solubile și insolubile, care ajută la reglarea tranzitului, oferind, în același timp, o senzație de sațietate. Așadar, vei putea evita gustările între mese.

Salata de primăvară, beneficii. Ajută la scăderea tensiunii și are efecte antiinflamatorii și antivirale

Fulgi de ovăz sunt un campion incontestabil în ceea ce privește fibrele insolubile: 100 de grame de fulgi de ovăz conțin 8,4 grame de fibre. Prin urmare, fulgii de ovăz îmbunătățesc tranzitul și oferă o senzație de sațietate.

Vei putea rezista cu ușurință până la prânz fără gustări. De asemenea, fulgii de ovăz conțin și beta-glucan, o fibră care ajuta la combaterea colesterolului,  pe lângă limitarea producției de insulină și a absorbției carbohidraților de către intestine. Este deci recomandat pentru a fi consumat la micul dejun.

Unele alimente te ajută să arzi mai multe grăsimi în timpul antrenamentului. Lista completă

Semințele de in sunt un super nutrient datorită celor 3 componente pe care le conțin: omega-3, fibre și micronutrienți (vitamine și minerale). Omega-3 favorizează reducerea stocurilor de lipide, ajută la reglarea nivelului de colesterol prezent în sânge și a tensiunii arteriale. Fibrele solubile, în schimb, permit eliminarea grăsimilor în exces, reglarea tranzitului și a glicemiei pe lângă faptul că acționează ca un inhibitor al apetitului.

Conținutul de antioxidanți, vitamine și minerale al acestor semințe face posibilă lupta împotriva oxidării celulelor și prin același proces, reducerea aspectului celulitei.

Câte ouă devin periculoase pentru sănătate. Ioniță: Depinde foarte mult de asta

Cacao a avut întotdeauna o reputație nesănătoasă pentru efectul său asupra organismului, deoarece crește colesterolul rău. Nu trebuie să-ți faci griji, deoarece este total greșit! Cacao dintr-o ciocolată neagră bună ar conține antioxidanți favorabili colesterolului bun și chiar ar reduce colesterolul LDL.

În plus, conține un număr mare de antioxidanți, inclusiv catechine și flavonoide, care acționează împotriva îmbătrânirii  celulelor din organism. Acestea din urmă, combinate cu conținutul de cupru din cacao, au și un efect antiinflamator și pot lupta împotriva reumatismului, a artritei și chiar a bronșitei. 

Asta nu este tot, acțiunea sa antioxidantă combinată cu conținutul de calciu, potasiu, magneziu și vitamina B, ajută la scăderea tensiunii arteriale.

Normalizează-ți metabolismul pentru a pierde în greutate. Urmează aceste cinci sfaturi

Iaurtul este o băutură obținută prin fermentarea laptelui, care reface flora intestinală, îmbunătățește tranzitul și ameliorează ulcerul gastric. În plus, conține vitamina B, acid folic și proteine ​​esențiale pentru o sănătate bună. Iaurtul ajută la întărirea sistemului imunitar și la remedierea problemelor de sănătate legate de colesterol. 

Fără îndoială că, cu o asemenea concentrație de alimente hrănitoare, vei reuși să scapi de grăsimea abdominală menținând, în același timp, o stare optimă de sănătate.

Pentru această rețetă vei avea nevoie de:

- șase prune uscate,

- dă linguri de ovăz măcinat,

- o lingură de semințe de in,

- o lingură de cacao,

- 300 ml de iaurt de băut,

- puțină apă.

Prepararea rețetei, pas cu pas

 

Prunele se pun în 100 ml apă clocotită și se lasă să se umfle 10 minute. Într-un castron, amestecă ovăzul măcinat, semințele de in, cacao și iaurtul. Taie mărunt prunele și adaugă-le în amestec. Se lasă peste noapte, apoi se bea dimineața pe stomacul gol.

După o lună de consum, vei constata că ai slăbit, iar talia s-a subțiat. În cele din urmă, grăsimea abdominală va fi doar o amintire.

Nouă superalimente pentru tinerețe veșnică. Iată care sunt acestea

Această rețetă este interzisă persoanelor care au obstrucție intestinală sau pentru diverticuli intestinali. Seminețele de in pot pătrunde în diverticuli intestinali și pot provoca inflamații. Este contraindicată și persoanelor care au afecțiuni ale tiroidei. Această rețetă, care conține iaurt, nu trebuie consumată cu 2 ore înainte sau după administrarea medicamentelor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel