Gina Pistol, DIETA. Trucul care a ajutat-o să slăbească 15 KG în 30 de ZILE: Rămâne între noi

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Gina Pistol - Foto: Instagram Gina Pistol
Gina Pistol - Foto: Instagram Gina Pistol

Gina Pistol a dezvăluit cum a reușit să slăbească după sarcină. Ce a făcut ca să slăbească 15 kg în 30 de zile.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în urmă cu un an, iar după ce a născut, prezentatoarea de la "Chefi la Cuțite" s-a ambiționat și a slăbit spectaculos.

Chiar din prima lună de când a născut, iubita lui Smiley a reușit să slăbească 15 kilograme în 30 de zile, cu puțin ajutor din partea unui specialist și cu multă determinare. 

Iubita lui Smiley spunea la acea vreme că nu i-a fost recomandat să facă sport, însă cu puțină atenție și o alimentație sănătoasă a reușit să scape de o parte din kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

"Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare", a spus Gina Pistol.

Andra, DIETĂ. Ingredientul care a ajutat-o să slăbească 7 KG în timp record: Nu țin regim draconic

Cum arată meniul de dietă al Ginei Pistol:

Gina Pistol este iubită de public, motiv pentru care își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Același lucru l-a făcut și cu dieta. 

Mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango.

Gustare 1 – o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar.

Masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre.

Gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry.

Gina Pistol, supărată pe Smiley: E frustrant să vezi că partenerul își continuă viața liniștit

 

Kim Kardashian, dietă strictă pentru Met Gala, pentru a intra în rochia lui Marilyn Monroe: Era asta sau nimic

La finalul anului trecut, invitată în podcastul de pe Youtube a lui Speak, îndrăgita prezentatoare TV a vorbit despre schimbările prin care a trecut din momentul în care a aflat că este însărcinată și după ce a devenit mamă. Vedeta a dezvăluit că s-a bucurat de perioada petrecută alături de fiica sa, Josephine, dar a recunoscut că a avut parte și de momente grele. 

Prezentatoarea spune că nu are foarte mult timp liber în timpul săptămânii și uneori are senzația că rămâne cu lucrurile neterminate. În plus, ea a spus că are cinci ore libere pe săptămână, atunci când o prietenă stă cu micuța Josephine, dar din cauza traficului infernal din Capitală, acele ore i se par insuficiente.

"Am 5 ore libere pe săptămână, pentru că atunci vine o prietenă să ne ajute. Rămâne ea cu Josephine, timp în care eu mă duc și îmi fac cumpărăturile, schimb contractele care expiră. Imaginează-ți că numai 2 ore le petrec pe drum. E greu fără ajutor, plus că e și primul, mai ales dacă ai și alte campanii cum avem noi", a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol a mai spus și că Smiley a făcut tot posibilul să o ajute cu micuța Josephine și că și-a luat câteva săptămâni libere în momentul în care a devenit tată, însă, la un moment dat, a fost nevoit să revină la contractele pe care le avea de onorat. Acela a fost unul dintre cele mai critice momente pentru Gina, deoarece avea parte de mici atacuri de panică sau anxietate.

"Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă ghiocel și se întorcea zambilă. Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? (...) Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei (n.r Smiley) că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux", a mai spus ea.

"Eu încerc să o adorm de pe la ora 19.30. De la ora 21 apuc să îmi fac și eu un duș, să mă dau cu o cremă pe față, să mănânc ceva. Mă pun în pat când ajunge și Andrei și ne uităm la două episoade de la un serial. Am adormit pe la 1. Fiica mea s-a trezit astăzi pe la ora 4.30 și m-a luat de nouă. Nu am știut ce mi se întâmplă. Avea chef de joacă, de vorbă, după nu avea chef de nimic. Mi-a luat două ore să o adorm. La 6.30 m-am pus în pat și a început pisoiul să miaune. Sunt leșinată", a povestit Gina despre o zi din viața ei.

"Femeile însărcinate trec prin niște schimbări, au hormoni... imaginează-ți că Andrei s-a apucat de sală, să slăbească, în condițiile în care eu mă făceam din ce în ce mai mare. Ca el să pară și mai mic și eu să par și mai mare. Imaginează-ți prin ce trece o femeie când vede asta", a completat Gina Pistol.

Roxana Nemeș și dieta preferată: La mine asta funcționează de 7 ani încoace

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel