De ce să nu mai ții roșiile în frigider
Află de ce nu ar trebui să mai păstrezi roșiile în frigider. Uite cum să le depozitezi corect pentru a te bucura de aroma lor naturală.
Săritul peste micul dejun și mult prea multe gustări sunt câteva dintre greșelile care se comit când vrem să scăpăm de kilogramele nedorite.
Greșeli, slăbit. Dacă încercați să slăbiți și nu reușiti, există posibilitatea să faceți una dintre aceste greșeli detaliate de medicinenet:
1. Vă bazați pe dietele rapide - poate că vă gândiți să mâncați doar grapefruit sau ciorbă de varză în fiecare zi și vă reduceți caloriile zilnice la mai puțin de 1.000. Și da, veți slăbi. Însă, când mâncați atât de puține calorii, vă obișnuiți metabolismul să încetinească. Iar odată ce dieta a luat sfârșit, corpul vostru arde mai lent caloriile și recâștigați kilogramele pierdute.
2. Săritul micului dejun - pare o modalitate simplă să reduceți caloriile, dar vă creează senzația de foame pentru restul zilei. Și asta duce la gustări neplanificate la locul de muncă și mâncarea unei porții mai mari la prânz, adică mai multe calorii. Micul dejun bogat în proteine și fibre poate reduce foamea pe parcursul zilei. Studiile arată că persoanele care mănâncă micul dejun în fiecare dimineață au mai multe șanse să mențină o greutate sănătoasă.
3. Prea multe gustări - poate numărați calorii la fiecare masă, dar ce se întâmplă cu toate acele gustări? Există punga de covrigi la birou, felia mică de tort de la o petrecere, gustul conului de înghețată. Toate acestea sabotează o dietă bine planificată.
4. Fără gustări - persoanele care mănâncă mai multe mese mici și gustări pe zi au mai multe șanse să controleze foamea și să slăbească. Gustările vă ajută să vă mențineți metabolismul cu viteze mari, mai ales dacă sunt bogate în proteine. A gusta câteva nuci este o alegere bună, iar cercetările sugerează persoanelor care gustă pe nuci tind să fie mai slabi decât cei care nu mănâncă nuci.
5. Consumul doar de alimente fără grăsime - conținutul scăzut de grăsimi nu este același cu cel scăzut de calorii. Dacă mâncați tort cu conținut scăzut de grăsimi, puteți ajunge să consumați mai multe calorii decât dacă ați avea o felie mai mică de tort obișnuit. Cel mai bun mod de a ști câtă grăsime, zahăr și calorii obțineți este să țineți cont de eticheta nutrițională.
6. Beți prea puțină apă - apa este esențială pentru arderea caloriilor. Încercați să adăugați un pahar de apă la fiecare masă și gustare.
7. Renunțarea la produsele lactate - unele cercetări sugerează că organismul arde mai multă grăsime atunci când primește suficient calciu și produce mai multă grăsime atunci când este lipsit de calciu. Suplimentele de calciu nu par să producă aceleași beneficii.
8. Stabilirea de obiective nerealiste - spunându-vă că veți pierde 20 de kilograme în prima săptămână, probabil că vă pregătiți pentru eșec. Un obiectiv realist este vital pentru o dietă de succes. Dacă nu sunteți sigur care ar trebui să fie obiectivul vostru, apelați la un medic nutriționist.
Află de ce nu ar trebui să mai păstrezi roșiile în frigider. Uite cum să le depozitezi corect pentru a te bucura de aroma lor naturală.
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
Australienii au descoperit TRUCUL genial care îți scade factura la curent cu până la 90% vara!
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară.
Aceasta este ora exactă la care trebuie să îți bei cafeaua.
Ai șters vreodată telefonul cu spirt? Ce urmează să afli s-ar putea să te șocheze.
Adormi instant! Trucul din medicina chineză care funcționează în 60 de secunde. Medicii sunt uimiți. Încearcă această tehnică secretă a chinezilor.
De ce nu ar trebui să speli hainele la 40 de grade.
Cele 5 greșeli comune pe care le faci în bucătărie și care îți pot îmbolnăvi toată familia.