Salata plină de vitamina C, fier și acid folic. Bilic: Ajută la slăbit! Efect pentru anemie
Mihaela Bilic a dezvăluit un preparat uimitor pentru siluetă și sănătate care crește imunitatea și ajută tranzitul intestinal.
Tabouleh sună exotic, dar salata tabouleh, deși pentru mulți români nu e cea mai grozavă salată, ascunde câteva secrete pentru sănătate.
În bucătăria libaneză de exemplu, legumele nu sunt considerate o garnitură, așa cum facem noi, românii, ci sunt un fel principal.
Nutriționistul Mihaela Bilic spune că tabouleh este mai mult decât o salată și îl numește chiar un preparat pentru siluetă și sănătate și sănătate.
Mai mult, Mihaela Bilic susține că în spitalele din sudul Franței, pacienții primesc tabouleh ca aliment de bază, cu rol în susținerea imunității, refacerea tranzitului intestinal după anestezie și efect antianemic.
"Ce este tabouleh? O salată de …pătrunjel!
Bucătăria libaneză este de referință când vine vorba de preparate din legume. Tabouleh este o salată făcută din pătrunjel, roșii proaspete, ceapă și bulgur (grâu mărunțit), asezonată cu sare, ulei și zeamă de lămâie. Iar dacă punem și semințe de rodie arată de sărbătoare!
Tabouleh e mai mult decât o salată, e un produs pentru siluetă și sănătare. In spitale din sudul Franței pacienții primesc tabouleh ca fel de mâncare de bază- crește imunitatea, restabilește tranzitul intestinal după anestezia din operațiile chirurgicale și are efect antianemic.
Pătrunjelul are: vitamina C mai multă decât în citrice, fier mai mult decât în spanac, fibre mai multe decât în prune, acid folic mai mult decât în brocoli și betacaroten mai mult decât în morcovi. E plin de antioxidanți, are proprietăți diuretice și detoxifiante și ajută și la slăbit!
Vă rog să mutați pătrunjelul din categoria “condiment” în categoria “aliment”. Și să-l mâncați cu castronul, nu cu firul!", a scris nutriționistul Mihaela Bilic pe rețelele de socializare.
-
-
-
5 limite de care ai nevoie pentru a-ți proteja sănătatea mintală22.12.2025, 17:00
-
-
