Terapia prin muzică, vezi ce efecte are
Terapia prin muzică este utilizată din ce în ce mai mult, iar rezultatele îi uimesc chiar și pe medici. O serie de beneficii au fost observate.
Terapia prin muzică este utilizată din ce în ce mai mult, iar rezultatele îi uimesc chiar și pe medici. O serie de beneficii au fost observate.
Mișcarea, meditația și aromoterapia sunt remedii naturale de tratare a stărilor de anxietate și stres. Medicul poate să recomande alte remedii naturale.
Durerile de spate ușoare se pare că pot fi tratate mult mai bine cu ajutorul terapiei fizice, decât cu ajutorul medicamentelor.
Oboseala poate fi dată de factori precum vârsta sau boli cronice, dar specialiștii spun că există și o serie de obiceiuri care ne pot lăsa fără vlagă.
Mișcarea fizică și dieta pare a fi combinația care ține demența la distanță, ce puțin asta este concluzia cercetătorilor care au făcut un studiu pe această temă.
Studiile arată că mai mulți pași făcuți într-o zi înseamnă artere mai sănătoase, iar artere elastice, un sistem cardiovascular sănătos.
Osteoporoza duce la scăderea densității oaselor. Pentru a o opri, specialiștii recomandă câteva tratamente, unele alternative.
Lipsa sportului, alcoolul în exces și fumatul, fie și pasiv, nu sunt deloc sănătoase pentru organism. Sunt lucrurile pe care mereu le repetă medicii.
Cearcănele pot apărea din varii motive, fie din prea multă sare în alimentație, vreo alergie, fie din consumul excesiv de alcool.
Senzația de stomac umflat după o masă copioasă înseamnă că ați făcut indigestie. Specialiștii de la Școala de Medicină vă recomandă câteva ponturi.
Cafeaua ar putea purta o etichetă de avertizare cu „cancer”, la solicitarea unui judecător din California. Oamenii de știință însă ne liniștesc.
Ca să dormiți mai bine când sunteți răciți puteți apela la câteva ponturi.
Riscul de a se apuca și de a consuma alcool crește înainte de adolescență la copiii cu un singur părinte, susține un studiu britanic.
Simpla dorință de a vrea binele celor din jur poate avea un efect pozitiv asupra dispoziției noastre, susține un studiu.
Micul dejun și o pauză din lumea virtuală sunt doar două obiceiuri recomandate de specialiștii de la webmd.com pentru o viață sănătoasă.
E suficient să mănânci o dată pe săptămână ulei de măsline ca riscul de formare a cheagurilor de sânge să scadă, arată experții.
Digestie. Mâncarea picantă duce la ulcer sau fumatul ajută la ameliorarea arsurilor din stomac sunt două idei greșite despre cum funcționează sistemul digestiv.
Mulți oameni sunt alergici la mucegaiuri care, la unii, poate declanșa astmul.
Sunt anumite lucruri pe care oamenii în vârstă și le amintesc destul de bine, susține cercetătorul Alan Castel de la Universitatea din California.
Infarct, scurt ghid. Specialiștii de la webmd.com detaliază care sunt simptomele, cum se manifestă atacul de cord și ce e de făcut în momentele critice.
Legumele sunt cele mai importante alimente pentru o masă echilibrată și sănătoasă. Specialiștii ne dau câteva sfaturi pentru a le alege cu grijă.
Mișcarea în sens invers ar putea ajuta memoria pe termen scurt, arată un studiu de la Harvard.
Munca în ture de noapte crește riscul de avort spontan, susține un studiu danez. Cercetătorii cred că expunerea la lumină în timpul nopții ar fi cauza.
Cancerul este tot mai adesea legat de dietă, după cum arată mai toate studiile. Dieta și stilul de viață sunt factori cu rol important în dezvoltarea afecțiunii.
Alimentele care pot ține departe demența îmbină legumele, proteinele și uleiul de măsline cu vinul. Specialiștii le-au combinat din două diete cunoscute.
Cefaleea vă poate împiedica să vă desfășurați activitățile zilnice. Specialiștii de la Harvard oferă câteva recomandări ca să scăpați de ea.
Atitudinea pozitivă, entuziasmul și speranța sunt asociate cu un risc substanțial redus de atac de cord și accident vascular cerebral, susține un studiu.
Serviciile medicale mai bune ar putea stimula longevitatea, arată un studiu făcut de specialiști de la universitățile Harvard și Standford.
Cărțile tipărite sunt mai recomandate pentru a le citi celor mici, asta indică rezultatele unui studiu recent. Asta favorizează mai mult interacțiunea cu cel mic.
Sentimentul că ești mai tânăr decât vârsta din buletin ar putea semnala un creier mai tânăr, sugerează un studiu din Coreea de Sud.
Băuturile carbogazoase îndulcite artificial sau cu zahăr nu ar fi, în timp, sănătoase pentru inimă, susține un studiu recent publicat în America.
Ca să scăpați de kilogramele nedorite trebuie să găsită acea formulă care dă roade, din care să nu lipsească sportul, susțin medicii.