Regina Camilla, dietă. Care e alimentul simplu, adorat de soția Regelui Charles și ce nu mănâncă niciodată. Fiul ei a dat-o de gol: E o dietă ridicolă

Monika Baciu |
Data publicării:
regina camilla - FOTO: Instagram@Clarence House
regina camilla - FOTO: Instagram@Clarence House

Regina Camilla - ce mănâncă zilnic, care sunt alimentele ei preferate și ce nu mănâncă niciodată.

Regina Camilla, soția Regelui Charles, are un regim alimentar regulat. Micul dejun, prânzul și cina copioasă a familiei regale au fost dezvăluite
Ducesa de Cornwall preferă mâncărurile de modă veche.

Regina Camilla duce un stil de viață foarte sănătos alături de soțul ei, Prințul Charles, la casa lor de la țară, Highgrove House din Gloucestershire. 

Cuplul regal este cunoscut pentru faptul că îi place să grădinărească și să mănânce mese copioase folosind produse proaspete - o mare parte dintre acestea fiind produse pe proprietatea lor.

Dar v-ați întrebat vreodată ce anume mănâncă Camilla într-o zi pentru a avea acel ten strălucitor și pentru a rămâne atât de în formă și sănătoasă? Apropiații familiei regale au făcut dezvăluiri savuroase.

Vezi și: Regele Charles, obiceiul alimentar nesănătos. Ce greșeală uriașă face monarhul: Îl vede ca pe un lux

Ce mănâncă Regina Camilla la micul dejun

Regele Charles își crește propriile găini la Highgrove, așa că nu este de mirare că ouăle proaspete se regăsesc în meniul de mic dejun al cuplului regal.

Potrivit fiului Camilei, Tom Parker-Bowles, mama sa este un mare fan al ouălor omletă, așa că ne imaginăm că este un aliment de bază la micul dejun.

Pagina oficială de Instagram a Clarence House a împărtășit, de asemenea, în mod memorabil, una dintre rețetele preferate de Charles pentru brunch - ouă coapte cu brânză - care arăta absolut delicioasă. Este un început de zi plin de proteine pentru acești doi, notează Hello Magazine.

Ce mănâncă Regina Camilla la prânz

Mâncatul ecologic este extrem de important atât pentru Charles, cât și pentru Camilla, lucru care este evident în gama largă de produse cultivate la Highgrove, casa lor de la țară.

Cu ocazia unei vizite anterioare în Singapore, Camilla a vorbit despre cât de crucial este să mănânci sănătos și a dezvăluit că își propune să consume cât mai multe grăsimi bune - cum ar fi avocado, pește și migdale, potrivit revistei Woman and Home. Prin urmare, este probabil ca prânzurile ducesei să fie pline de salate proaspete, organice și pește.

Regina Camilla include și lactatele în dieta sa. Cu ocazia unei vizite anterioare pentru a marca lansarea Societății Regale de Osteoporoză din Londra, Camilla a sugerat că tendințele precum ”mâncarea curată” sunt ”cel mai rău lucru de făcut”.

”Este vorba de această dietă ridicolă, tăierea produselor lactate și a tuturor lucrurilor care sunt bune pentru oasele tale”, a spus ea.

Vezi și: Liliacul, planta cu beneficii surprinzătoare. Are efect antibacterian și antiparazitar, ajută sănătatea pielii

Ce mănâncă Regina Camilla la cină

Bucătarii personali și membrii familiei ne-au oferit o perspectivă asupra preferințelor Camilei în materie de cină de-a lungul anilor și se pare că sunt mari fani ai mâncării britanice bune și consistente.

”Au fost întotdeauna foarte economi și cumpătați. Dacă făceam friptură de miel și rămâneau resturi, probabil că mergeam și făceam plăcintă (Shepherd's Pie) în seara următoare”, a spus fostul bucătar regal, Carolyn Robb.

Fiul Camilei, Tom Parker Bowles, a vorbit și el anterior despre alegerile culinare ale Camilei.

Scriind în The Big Issue în 2018, Tom a dezvăluit că, în copilărie, mama sa a gătit cine precum tocănițe de pui, fripturi de la măcelarul local, plăcinte tradiționale (Shepherd's Pie), somon la cuptor și puiul prăjit săptămânal.

Vezi și: Manevra Heimlich: cum se face. Ciuhodaru: Creierul începe să se degradeze la 1 minut. La 3 minute leziuni ireversibile, la 5 moarte cerebrală, la 15 moarte

Ce nu mănâncă Regina Camilla

Alimentele picante puteau fi scoase din meniu. Aol.com a relatat că Tom, fiul reginei Camilla, a declarat la lansarea Fortnum & Mason în SUA că mama sa nu mănâncă iute. 

”Îmi plac ardeii iuți, condimentele și usturoiul. Iar Charles și Camilla provin dintr-o generație care nu prea iubește ardeiul iute”, a spus Tom, fiul Reginei Camilla.

Vezi și: Certificatul de virginitate, eliminat oficial. Ana Măiță: O aberație că a existat! Erai dusă să fii chinuită de mama și tata. Lăsa o traumă

Ce gustări mănâncă Regina Camilla

Ducesa are o pasiune pentru o gustare extrem de sănătoasă... mazărea crudă. În timpul unei vizite la o școală din Slough, Anglia, Camilla le-a dezvăluit elevilor pasiunea sa pentru mazărea crudă.

”Vă spun ce îmi place cu adevărat - să mănânc mazăre direct din grădină. Dacă o iei direct din păstaie, este delicioasă și foarte dulce. Îmi duc toți nepoții în grădină și petrec ore întregi mâncând mazăre”, le-a spus Regina Camilla elevilor.

Ce bea Regina Camilla

Camilla are o slăbiciune pentru un pahar de vin, la fel ca noi toți. Ducesa, despre care se spune că preferă vinul roșu, este președinta Asociației Viticole din Marea Britanie și cu siguranță se pricepe la struguri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel