Rețetă de vedetă. Paula Seling prepară BRÂNZĂ de POST: ingredientul inedit

Reteta de branza
Reteta de branza

Paula Seling are o alimentație vegetariană de 10 ani. În urmă cu câțiva ani, artista a devenit raw-vegan, eliminând complet alimentele de origine animală din meniu. Bucătar iscusit, vedeta a găsit soluția pentru a degusta din nou brânză: a preparat-o din ingrediente vegetale.

Paula Seling vine cu o rețetă inedită, perfectă pentru perioada de post. Artista a preparat un deliciu culinar, din caju și țelină. 

”La brânza de caju, particularitatea constă în asocierea cu țelina. Caju trebuie lăsat la hidratat circa 4 ore”, spune artista.


Paula Seling a lăsat în apă cele 200 de grame de alune caju, pentru 4 ore. Apoi, le-a așezat în blender și a adăugat o cană de apă.

Continuarea o găsiți pe Spectacola.ro

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2022 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt50
YesMy - smt4.1.0