Secretele longevității australienilor stau în lucruri simple. Trucurile care te ajută să trăiești 100 de ani

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Secretele longevității australienilor stau în lucruri simple. Foto: Freepick @freepik
Secretele longevității australienilor stau în lucruri simple. Foto: Freepick @freepik

Secretele longevității sunt bine cunoscute de locuitorii din Australia. Ține cont de sfaturile din acest articol și te vei bucura și tu de o viață îndelungată.

S-a stabilit deja că australienii trăiesc mult mai mult decât cei din Asia, Europa sau America de Nord. Într-adevăr, ar fi imposibil să obții un astfel de succes impresionant, bazându-te doar pe câțiva factori. Pentru a descoperi adevăratele secrete ale longevității australiene, experții au studiat multe componente diferite.

Stimulează colagenul cu cinci produse naturale: pielea ta va fi tânără și luminoasă

Secretele longevității australienilor constau în stabilitatea statului

Din fericire, Australia a fost scutită de cele două războaie mondiale. Nu au existat bătălii majore pe teritoriul său. Confruntarea militară, de obicei, pe lângă o amenințare directă la adresa vieții, aduce daune suplimentare. Vorbim despre un nivel ridicat de mortalitate infantilă și malnutriție a sugarilor în primii ani de viață. Persoanele care au supraviețuit unei copilării înfometate, ulterior , va avea o stare de sănătate mai precară.

De ce unii oameni trăiesc până la 100 de ani? Cum explică știința longevitatea

Secretele longevității australienilor constau într-o dietă sănătoasă

Bucătăria australiană este una dintre cele mai sănătoase din lume. Se distinge printr-o abundență de fructe proaspete, legume și o varietate de fructe de mare. La micul dejun, australienii mănâncă pâine prăjită cu avocado și salate sănătoase în loc de fulgii de ovăz și sandvișurile obișnuite.

Secretele longevității australienilor constau în nivelul scăzut de stres

Pentru majoritatea australienilor, plaja oceanului nu este o vacanță exotică, ci o zonă nativă familiară încă de la naștere. Vremea bună duce automat la reducerea nivelului situațiilor stresante. Se pare că și clima   îi ajută pe indigeni să trăiască o viață lungă și fericită!

Oamenii din Australia încearcă să ducă un stil de viață activ, fac ciclism, jogging, surfing. Este obișnuit pentru australieni să meargă cu bicicleta, chiar dacă ai peste 70 de ani.

Mai multe obiceiuri accelerează îmbătrânirea. Renunță chiar acum la ele

Secretele longevității australienilor constau în dragostea pentru sport

Australia este o țară care iubește cu adevărat sportul. Fiecare Joc Olimpic demonstrează clar acest lucru. Sportivii australieni se clasează, în mod constant, pe primele cinci la aproape toate disciplinele. Aceste victorii îi motivează subtil pe colegii campioni să fie mai activi în viața lor de zi cu zi.

Apropo, apropierea oceanului explică perfect succesul impresionant al locuitorilor țării în sporturile nautice.

Dieta mediteraneeană, eficiență în cazul sclerozei multiple. Nutriționist: Aceste constatări sunt promițătoare

Secretele longevității australienilor constau în forța interioară 

Interesant este că cei născuți în Australia știu cu siguranță care sunt secretele lor de longevitate. În primul rând, ei au o atitudine specială față de viață. Și, de asemenea, o putere interioară de neclintit.

De asemenea, australienii sunt convinși că nu se poate plânge de viață. Ei cred că totul trebuie tratat cât mai calm și responsabil. Respectă și tu aceste reguli, dacă vrei să trăiești 100 de ani!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel